Finnair åbner fornyet non-Schengen Flagship Lounge i Helsinki

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det voksende antal passagerer med Finnair betød, at den nu forældede Non-Schengen Business Class lounge i Helsinki lufthavn ikke længere levede op til forventningerne. Derfor er loungen blevet renoveret og for nylig åbnet.

Ombygningen af Finnair Business Lounge i non-Schengen delen af Helsinki lufthavnen følger den tidligere åbnede Platinum Wing Lounge i Schengen området af samme lufthavn.

Inspiration

Inden ombygningen har Finnair foretaget omfattende undersøgelser af, hvordan loungerne bruges af passagerer. Både design af loungen og de tilbudte tjenester er tilpasset resultaterne af undersøgelserne. Alt dette i et typisk skandinavisk design, kendetegnet ved enkelhed og brug af naturlige materialer.

Loungen er opdelt i forskellige zoner afhængigt af rejsendes forskellige behov.

Forplejning

Naturligvis er det ikke meningen, at du skal gå sulten eller tørstig fra loungen. Du kan nyde nogle typiske skandinaviske retter i loungen. Det finske firma Fazer leverer maden og drikkevarerne i loungen i et åbent køkken. Der findes en varierende menu, der består af tre retter, inklusive kød, fisk og vegetariske retter. Du kan også vælge mellem seks typer salat og forskellige desserter.

Du kan finde drikkehjørner flere steder i loungen. Der er også en betjenet bar, hvor du kan bestille forskellige drinks.

Adgang og åbningstider

Finnair ikke-Schengen Business Class Lounge er åben fra kl. 5.30 til midnat. Hvis du rejser med Finnair eller et af OneWorld-flyselskaberne, har du muligvis adgang til denne nye flagskibslounge. For at besøge non-Schengen Business Lounge skal du opfylde en af følgende betingelser:

  • Du rejser i Business Class med Finnair,
  • Du rejser i Business Class med et andet OneWorld-selskab
  • Du har Finnair Plus Guld
  • Du har status som OneWorld Sapphire
  • Du kan købe adgang uden for spidsbelastningstider

Hvis du ikke har en elite status eller ikke flyver Business Class, kan du derfor købe adgang. Dette er kun muligt, hvis du ikke rejser i løbet af spidsbelastningen. Du modtager også rabat. Tiderne er mellem 10:00 og 15:00 og 19:00 og midnat. Du kan opholde dig i loungen i højst 3 timer. Du kan købe adgang via “Administrer reservation” eller ved at kontakte kundeservice.

Kilde og billeder: Finnair

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *