Burj Al Arab Jumeirah udvider med et kæmpe soldæk

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Burj Al Arab Jumeirah – verdens eneste 7 stjernet hotel – udvider nu med et kæmpe soldæk. Det er blevet navngivet “North Deck” og går 100 meter ud i den Persiske Golf.

“North Deck” er allerede nu ved at blive bygget i 6 moduler på et værft i Finland. Det er planlagt at skulle være færdig i løbet af anden kvartal her i 2016. Videoen nedenunder giver en kort “sneak preview” i hvordan det bygges i Finland og sendes med skib til Dubai.

 

Det nye soldæk kommer til at have 32 luksus cabanas og ikke mindre end 400 pladser (eller Loungers som hotellet beskriver dem) omkring de 2 nye pools. Den ene bliver på 612 kvardratmeter og den anden på 828 kvardratmeter. Derudover er der også en restaurant og en bar.

This slideshow requires JavaScript.

Burj Al Arab Jumeirah er noget af det ypperste man kan opleve som hotelgæst. Alle værelserne er specielt indrettet og mange er forskellige i stil og design.

Eksempel på værelse på Burj Al Arab Jumeirah.
Eksempel på værelse på Burj Al Arab Jumeirah. (foto: Burj Al Arab Jumeirah)

Priserne ligger i den høje ende og starter et godt stykke over 5000,- kroner per nat. De har nogle gange nogle tilbud eller pakkeløsninger med for eksempel Emirates. Men det bliver aldrig billigt at bo på dette hotel.

Afternoon Tea på Burj Al Arab Jumeirah. (foto: Burj Al Arab Jumeirah)
Afternoon Tea på Burj Al Arab Jumeirah. (foto: Burj Al Arab Jumeirah)

Man kan også nøjes med kun at besøge hotellet og få en gang Afternoon Tea. Dette koster godt 1000,- kroner per person. Men så oplever du et glimt af den luksus, der omgiver hotellet og får et besøg i deres Skyview bar.

Du kan læse mere på hotellets egen hjemmeside her.

Til sidst er her hotellets egen 11 minutters lange PR video. Den er bestemt et kig værd.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *