Emirates opgraderer på ruterne til Australien og New Zealand

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates opgraderer i løbet af forårsmånederne deres service til Sydney og Melbourne til i alt 63 ugentlige afgange – dermed er Emirates tilbage på samme dækning af de to byer ‘down under’ som før pandemien. Desuden genstartes ruten til New Zealand via Sydney fra marts måned.

Senest fra juni 2023 er Emirates’ ruter til Sydney og Melbourne tilbage på samme høje niveau som før den verdensomspændende pandemi. Dermed er der igen masser af rejsemuligheder til kontinentet, der er et populært rejsemål blandt danskerne.

Fra dansk side er vi meget glade for den ekstra kapacitet til Sydney og Melbourne, og at vi igen får New Zealand tilbage i Emirates’ netværk. Vi har set en stor efterspørgsel på rejser til og fra Australien lige siden myndighederne igen lukkede op for ind- og udrejse.

Trafikken er et godt miks af både forretnings-, ferie-, gruppe- og studierejser. Med de nye ruter giver vi vores kunder endnu større fleksibilitet – også for dem, der vil dele rejsen op og tage et stopover i enten Dubai eller Singapore på vejen.

Morten Balk, landechef for Emirates i Danmark

Emirates ser også en stor stigning i antallet af rejsende fra Australien til Danmark. Morten Balk forventer, at stigningen vil fortsætte henover sommeren, der traditionelt er højsæson for turister, heriblandt rejsende til de krydstogtskibe, der har udgangspunkt i København.

De nye ruter

Sydney – Dubai: Fra to til tre daglige direkte forbindelser

Fra den 1. maj 2023 tilføjer Emirates en tredje daglig flyvning mellem Dubai og Sydney, betjent af en Boeing 777-300ER. Emirates fly EK416 afgår fra Dubai kl. 21.30 og ankommer til Sydney kl. 17.20 næste dag. Returflyvningen EK417 afgår fra Sydney kl. 20.10 og ankommer til Dubai kl. 04.30.

Flyselskabet betjener i øjeblikket Sydney med to daglige A380-flyvninger, hvor det er muligt at prøve flyselskabets meget roste nye Premium Economy-klasse.

Melbourne – Dubai: Fra to til tre daglige forbindelser via Singapore

Emirates tilføjer fra den 26. marts 2023 en tredje daglig flyvning til Melbourne via Singapore. Ruten flyves med en Boeing 777-300ER og vil afgå fra Dubai kl. 21.15 og ankomme til Melbourne kl. 20.35 lokal tid med et kort ophold i Singapore.

Returforbindelsen til Dubai letter fra Melbourne kl. 03.25, har mellemlanding i Singapore fra kl. 08.15 til kl. 09.40 og ankommer til Dubai kl. 13.00 lokal tid.

Genstart af ruten til Christchurch, New Zealand via Sydney

Emirates flyver igen til Christchurch via Sydney fra den 26. marts 2023 med Emirates A380. Emirates fly EK412 afgår fra Dubai kl. 10.15 og ankommer til Christchurch kl. 13.50 med en kort mellemlanding i Sydney.

Returforbindelsen via EK413 afgår fra Christchurch kl. 18.20 og ankommer til Dubai kl. 05.15 lokal tid ligeledes med et stopover i Sydney.

Emirates har betjent Australien i mere end 25 år og har gradvist udvidet sine ruter til Sydney, Melbourne, Brisbane og Perth og andre destinationer via sin Dubai-hub siden 1996. Ruterne er attraktive for danske rejsende, der har nem adgang til Dubai via Emirates daglige afgange fra Københavns Lufthavn.

Foto: Emirates B777-31H(ER) (A6-EQN) i Geneva Cointrin Airport (GVA) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *