BWH Hotel Group vokser kraftigt i Norge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De Bergenske, som driver en række af Bergens mest traditionsrige hoteller, indleder et samarbejde med BWH Hotel Group.

De Bergenske bød sine første gæster velkommen for over 100 år siden og har siden leveret gode oplevelser til såvel tilrejsende som lokalbefolkningen.

De hoteller, der slutter sig til BWH Hotel Group, er Bergen Børs Hotel, Zander K Hotel, Hotel Hordaheimen, Grand Hotel Terminus, Villa Terminus og Augustin Hotel.

Hotellerne, som alle har en personlig og unik karakter, vil blive markedsført som WorldHotels Elite Collection, WorldHotels Crafted Collection, BW Premier Collection og BW Signature Collection.

Vi ser meget frem til at arbejde med BWH Hotel Group. At kunne fortsætte med at udvikle vores individuelle hoteller og tilbyde gæsterne en unik oplevelse, men samtidig få den styrke, som et større netværk af hoteller kan tilbyde, passer os utrolig godt.

Kjetil Smørås, ejer af De Bergenske

For os er De Bergenske en drømmepartner. Vores ambition er at tilbyde et alternativ til de store standardiserede hotelkæder, og sammen med De Bergenske tager vi et første skridt for at styrke vores position i Norge.

Johan Kukacka, administrerende direktør for BWH Hotel Group i Skandinavien.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *