Til september kan du igen komme til Polen fra Aarhus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Når sensommeren sætter ind i september, tjekker lavprisselskabet Ryanair igen ind på flyruten til polske

Ruten mellem Aarhus og Gdansk, der blev etableret i 2017, er på få år blevet en af de særdeles populære ruter både hos erhvervslivet og lokalbefolkningen i Østjylland. Samtidig er ruten et stort aktiv for den polske arbejdsstyrke, der er til stede i Østjylland.

Nogle af Danmarks største virksomheder, der har hjemme i Østjylland, har filialer, kontorer eller produktion i Polen, så for dem er ruten en vigtig adgang til deres business. Samtidig er der rigtig mange polske medarbejdere, som arbejder i østjyske virksomheder i hverdagene, og her er ruten en gateway hjem til familien i weekenden.

Peer H. Kristensen, administrerende direktør i Aarhus Airport.

Ruten til Polen har også vist sig at have et stort potentiale inden for turismesegmentet, hvor interessen for en lang weekend i Gdansk for østjyder eller i Aarhus for polakker går begge veje.

Østjyderne har fået øjnene op for den meget smukke havneby Gdansk. Byen er et eksotisk alternativ til de mere klassiske valg for en storbysferie. Byens gastro-liv, arkitektoniske charme og mulighed for at kombinere by og strand har sendt Gdansk ind på hitlisten over destinationer, der er oplagte til en forlænget weekendtur. Samtidig rækker pengene generelt langt i Polen, og det vægter typisk højt for særligt de yngre rejsende.

Peer H. Kristensen, administrerende direktør i Aarhus Airport.

Gdansk er placeret i et område med et meget varieret turismetilbud kaldet Trebyen, som udover Gdansk indeholder badebyen Sopot og havnebyen Gdynia. Trebyen er på størrelse med Storkøbenhavn og indeholder blandt andet et rigt kultur- og natteliv, gode shoppingmuligheder samt en stolt maritim historie og en smuk gammel bydel i Gdansk.

Ryanair flyver t/r til Gdansk hver torsdag og søndag fra den 3. september 2020.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *