Tag på flyvende ø-hop i Danmark med Ø-kort

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tre mindre danske flyselskaber er gået sammen om et “ø-kort” der gør det muligt at købe et klippekort til indenrigsflyvninger på tværs af selskaberne.

7 øer og 13 destinationer er der at vælge imellem, hvis du køber et Ø-kort til danske indenrigsflyvninger. Kortet bliver udbudt af et sammensurium af DAT, Nordic Seaplanes og CAT, som tilsammen står for størstedelen af de danske indenrigsruter.

Ideén kommer i kølvandet på Corona-krisen, som har holdt mange danskere hjemme denne sommer. Det giver anledning til at vi gerne vil udforske vores hjemland. En oplagt mulighed er, at bruge pengene fra den flybillet man skulle have haft syd på, og købe et klippekort med 10 klip til danske destinationer.

10 klip for 3.333 kr.

Flyvningerne som går ind under klippekortet koster mellem 1 og 4 klip per vej. Klippekortet kan deles med andre, og er altså ikke forbeholdt vedkommende der køber det. Her kommer en oversigt over de ruter hvor kortet kan benyttes på:

Copenhagen Air Taxi

CAT udbyder 3 ruter mellem Roskilde, Anholt og Læsø. Ruterne koster mellem 1 og 4 klip.

Nordic Seaplanes

Vælg mellem 7 ruter hos Nordic Seaplanes, med udgangspunkt i Aarhus eller København. Ruterne koster mellem 1 og 3 klip.

DAT

DAT tilbyder 5 ruter, og er særligt generøse med ruter til 1 eller 2 klip.

Læs mere om Ø-kortet og køb det på dette link.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *