BWH Hotels udvider i Lund

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Gennem samarbejdet med Ligula Hospitality Group udvider BWH Hotels i Lund. Med den nye tilknytning til BWH Hotels forventes hotellet at tiltrække yderligere segmenter, men også at forvalte sine eksisterende kundegrupper videre.

Best Western Plus Park City Lund ligger i Lunds dynamiske miljø med nærhed til både bykernen og lokale erhvervsparker såsom Ideon Science Park, Medicon Village, Lunds Universitets institutioner og Tetra Pak. Hotellet ligger også med fremragende forbindelser til centrum af Lund og i tilknytning til E22 tager man sig hurtigt til Malmø, København og de respektive byers lufthavne.

Hotellet tilbyder 192 lyse og hyggelige værelser, et motionsrum med moderne faciliteter, en sauna til afslapning efter træningen og en restaurant, der serverer alt fra svenske klassikere til internationale køkkenfavoritter. Gæster på de øvre etager kan nyde en storslået udsigt, der strækker sig helt til Danmark. Også hotellets møde- og konferencefaciliteter har fået en opdatering, med otte mødelokaler, der rummer op til 110 personer, og øverst i bygningen findes en Penthouse-suite, perfekt til det der lidt ekstra specielle møde.

Hotelchef Christian Weste er glad for overgangen og de nye muligheder, som medlemskabet i BWH Hotels medfører.:

At være en del af BWH Hotels giver os ikke kun adgang til et stærkere netværk, men også en følelse af at være os selv inden for en større organisation. For os betyder det nye muligheder for vores eksisterende forretningsrejsende, men vi ser også muligheder for at tiltrække nye rejsende fra både forretnings- og fritidssegmentet.

Johan Michelson, direktør for BWH Hotels, udtrykker sin begejstring for samarbejdet:

Det er med stor glæde, vi byder Best Western Plus Park City Lund velkommen i vores hotel familie. Vores samlede erfaring og vores omfattende fælles ressourcer med hotellets allerede stærke tilstedeværelse i regionen skaber en fantastisk platform.

Best Western Plus Park City Lund sigter mod et større publikum med ambitionen om at blive et populært valg for både fritids- og forretningssegmentet samt for grupper og konferencer. Noget, der også er fokus på, er sportssegmentet, som vokser stort i byen.

Samarbejdet med BWH Hotels er blevet vel modtaget af både erhvervskunder og private gæster, noget som Christian Weste er hurtig til at påpege:

Responsen, vi har fået siden overgangen, har udelukkende været positiv, hvilket styrker vores tro på, at vi er på rette vej. Blandt andet giver loyalitetsprogrammet Best Western Rewards-programmet fordele, som vi tidligere ikke har kunnet tilbyde.

Foto: BWH / PR
Kilde: PressemeddelseHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *