Test: Carlton City Hotel Singapore

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Carlton City Hotel Singapore er et hotel af nyere dato, som ligger i distriktet Tanjong Pagar, direkte syd for hjertet af China Town, og vest for det centrale Business-strøg. Afstanden fra Tanjong Pagar MRT station er bare et lille stenkast, så beliggenheden er som sådan ganske god, med mindre dit hovedformål er shopping, da du så kommer til at bevæge dig et stykke.

 

Carlton City, Singapore
Carlton City, Singapore

 

Jeg ankom til hotellet sent på aftenen, ja klokken var nærmest midnat, og jeg var ganske udkørt efter en lang og udmattende rejse, og det eneste jeg havde i tankerne var at komme hurtigt i seng.

Lobbyen har højt til loftet og bærer præg af moderne arkitektur og moderne udsmykninger. Concierge, lobby bar og en lille kaffebar (som også serverede enkle retter) var placeret i området rundt om receptionen.

 

Receptionsområde
Receptionsområde

 

Lobby bar
Lobby bar

 

I receptionen afleverede jeg bare mit pas, og umiddelbart efter bekræftede receptionisten min bookning, som var foretaget på nettet via hotels.com.

 

Receptionen
Receptionen

 

Efter aflæsning af kreditkort og en underskrift, gik det hurtigt til elevatoren, på turen op til 21. etage. Jeg havde ønsket et værelse højt oppe, og det ønske fik jeg opfyldt.

Værelset var et Executive værelse, og når disse bestilles via hotellets egen hjemmeside får man fri minibar og gratis lokalsamtaler på telefonen. Jeg var vældig spændt på om dette også galt når man bestiller via hotels.com, og det gjorde det faktisk. Virkeligt dejligt, da prisen på hotels.com var en del mere rimelig end på hotellets egen hjemmeside.

 

Fra indgangsdøren
Fra indgangsdøren

 

Værelset fremstod som meget moderne, men samtidigt hyggeligt og varmt indrettet. Det havde en god lofthøjde, moderne tapet på væggene, livligt mønstret tæppe på gulvet, store vinduer og mange glasflader i form af vinduer og spejle.

King Size dobbeltsengen var flot redt, og pyntet med detaljer så som røde puder og et smalt brunt tæppe med røde detaljer – meget lækkert. Sengen var ydermere god at ligge i, og på begge sider var der natbord og lamper, samt læselys i form af spots monteret i loftet.

 

Fantastisk seng
Fantastisk seng

 

Alt lys i værelset kunne betjenes fra sengen via et kontrolpanel monteret på væggen ved begge natborde. Placeringen gjorde det dog lidt kringlet at komme til.

 

Panel til at styre lyset
Panel til at styre lyset

 

Ved vinduer var der en blød stol, som man sad dejligt i. Desværre havde den ikke hovedstøtte, så den var ikke beregnet til at tage en kort lur. Vindueskarmen var stor og bred, og belagt med hvid marmor.

 

En god stol
En god stol

 

Arbejdspladsen var moderne i glas, og her fandt jeg hotel informationer og to flasker med vand, som var til fri afbenyttelse. Den tilhørende stol med vippefunktionalitet var også behagelig, hvis man skulle få gæster på værelset. Der lå et tomt skrin på arbejdsbordet, men jeg fandt aldrig ud af hvad funktionalitet det var tiltænkt til at have. På væggen over arbejdsbordet hang et nydeligt rundt spejl.

 

Arbejdsbord i glas, og flot spejl på væggen
Arbejdsbord i glas, og flot spejl på væggen

 

Værelset havde tre telefoner – en på badeværelset, en på natbordet og en på arbejdsbordet. Sidstenævnte så ud som om den hørte til hos en sekretær, for der var så mange knapper at jeg ikke har set magen længe.

 

Telefon med masser af knapper
Telefon med masser af knapper

 

På væggen hang et stort fladskærms-TV med et glimrende udvalg af kanalet. Under TV’et var der en moderne skænk med stenplade på toppen, og det var i denne skænk at minibaren fandtes, sammen med lidt kafferemedier og salte nødder der var placeret i skufferne.

 

Stort TV og skænk
Stort TV og skænk

 

Inde i skænken var den meget magert fyldte minibar, og da jeg så den forstod jeg straks hvorfor indholdet var gratis.

 

Minibar med lidt magert indhold
Minibar med lidt magert indhold

 

Tilbehør til minibar
Tilbehør til minibar

 

Værelset har et stort vindue ind til badet, som har fliser af hvid marmor på både vægge og gulv. Her er seperat badekar og bruser, hvor sidstnævnte er nedsænket en cm, og som var udstyret med min favorit – rainshower. Badekarret blev ikke benyttet under mit besøg.

 

Seperat bruser med rainshower
Seperat bruser med rainshower

 

Inde i bruseren var der en lille hylde hvor du kunne stille shampoo, balsam og hvad du ellers måtte tage med derind.

 

Lille hylde i bruseren
Lille hylde i bruseren

 

Håndvasken står på en plade af sten.

 

Servante og flot spejl
Servante og flot spejl

 

Væggen på gangen har tre låger med spejlflader, og her finder du strygebrædt, dampstrygejern, tøfler og morgenkåber.

 

Morgenkåbe, strygejern m.m.
Morgenkåbe, strygejern m.m.

 

Et pengeskab er også monteret i skabet, og dette kunne låses ved brug af kreditkort.

 

Pengeskab og skuffer
Pengeskab og skuffer

 

Mod et tillæg i prisen kan morgenmad spises på restaurant “Plate” på tredie etage, men da jeg var hårdt ramt af jetlag nåede jeg aldrig morgenmaden.

På samme etage fandtes også svømmebassinet samt et lille børnebassin og boblebad, og der var meget mere plads end jeg havde fået indtryk af på hotellets hjemmeside. Området var ikke betjent, så der var selvbetjening af badehåndklæder. Småretter og drikkevarer kan købes fra restaurant “Plate” som ligger lige ved siden af.

Solforholdene er gode i vintermånederne, men det er ikke nogen fredelig oase, da der er meget baggrundsstøj fra byggepladsen på nabogrunden samt fra den omkringliggende by – lidt synd.

 

Bassin, boblebad og børneområde
Bassin, boblebad og børneområde

 

Et lille men moderne træningsrum fandtes tæt på poolområdet, og her måtte man benytte sit nøglekort for at komme ind.

Hotellet har også etableret en “Sky Bar”, sikkert som modsvar på de mange skybarer som popper frem rundt omkring. Grafitti Sky Bar ligger på 29. etage, har udsigt mod sig, er lille og har overraskende ubehagelige møbler, men prisniveauet er overkommeligt. Club Loungen er lokaliseret på etagen under.

 

Grafitti Sky Bar
Grafitti Sky Bar

 

Grafitti Sky Bar
Grafitti Sky Bar

 

 

Quick Facts

Lokation: Tanjon Pagar distriktet i Singapore

Værelsestype: Executive Room

Pris: Ca 1.160

Hjemmeside: http://carltoncity.sg/

Oprindeligt udgivet på Bonusfeber.no (forfatter: R. Lygren)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Nyt og moderne hotel
- Gratis Wi-Fi

Cons

- Ikke centralt i forhold til shopping
- Dårligt udvalg i minibaren

Komfort

Faciliteter

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Carlton City, Singapore er et nyt og moderne hotel beliggende 10 minutters gåtur fra det centrale China Town.
Hotellet er ypperligt til nogle få overnatninger i forbindelse med et hurtigt visit til Singapore, men hvis formålet er at være meget på hotellet og slappe af, vil jeg nok vælge noget andet.
Undergrundsbanen (MRT) er godt udbygget i Singapore, og naturligvis ligger den nærmeste station bare et stenkast væk, og på denne måde kommer du let og enkelt rundt i byen.
Værelserne er vældigt behagelige, og jeg kunne sagtens forestille mig at besøge dette hotel igen.

3.4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *