Celebrate the Summer – Dag 2 – Vind et ophold på Hilton Evian-les-Bains

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fejre sommeren med et ophold på Hilton Evian-les-Bains.

Hilton Evian-les-Bains ligger tæt på Genevesøen og ved foden af de franske alper. Der er også kun 45 kilometer til lufthavnen i Geneve.

Mange af hotellets 170 moderne værelser og suiter giver et flot kig ud over netop Genevesøen. Udover den flotte placering er der også mulighed for at besøge Taaj Spa eller slappe af i den store udendørs pool.

Hvis du booker et Executive værelse eller har Diamant status, så kan du også besøge hotellets Executive Lounge, som ligger på øverste etage af hotellet. Derfra får du den flotteste udsigt.

På hotellet er der flere kulnariske muligheder. Morgenmaden starter på restauranten Cannelle. I sommerperioden er også Yacht-café åben. Det er det perfekte sted til en cocktail eller to.

Restauranten Riva, som også har en bar og lounge, tilbyder mad der er inspireret af det franske køkken.

I Cosmopolitan kan du slutte dagen af med en drink eller cocktail.

Dagens præmie…

Sammen med Hilton Evian-les-Bains, så kan du i dag vinde to nætter i et deluxe værelse. Det er inklusiv morgenmad for to personer, samt et cocktail i den netop omtalte Cosmopolitan bar.

Klik her for at deltage!

Tip: Hvis du bruger dit deltagerlink til konkurrencen, så vil du få ekstra chancer for at vinde. Det gælder også hvis du kigger på en af vores YouTube videoer. Der er flere muligheder for at øge chancen for at vinde.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Susanne Oehlers siger

    Min mand og jeg ville ville nyde et ophold på dette superdejlige hotel i fulde drag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *