Celebrate the Summer – Dag 1 – Vind et luksusophold på The Westin Maldives Mirandhoo Resort

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Her på InsideFlyer vil vi gerne fejre at sommeren har været god med mange muligheder for at rejse ud i verden igen. Dette til trods for de mange udfordringer, som der har været med aflyste fly og lange køer i lufthavnene. Derfor har vi besluttet at køre en Celebrate the Summer kampagne, hvor du blandt andet kan vinde luksusophold på Maldiverne og flybilletter til USA.

Du deltager i den daglige lodtrækning ved at besøge denne side, hvor du frem til den 30. august 2022, kan vinde luksusophold på lækre resorts på Maldiverne (inkklusiv transfer med vandfly) eller flybilletter til USA.

Dagens præmie…

Sammen med The Westin Maldives Miriandhoo Resort giver vi i dag mulighed for at vinde et 4 dages ophold i en Deluxe Beach Villa. Dette er inklusiv morgenmad for to personer og transfer med vandfly fra Malé Velana International Airport.

Tip: Hvis du bruger dit deltagerlink til konkurrencen, så vil du få ekstra chancer for at vinde. Det gælder også hvis du kigger på en af vores YouTube vidoer. Der er flere muligheder for at øge chancen for at vinde.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *