Choice Privileges er ny Flying Blue partner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flying Blue har tilføjet Choice Privileges som ny partner. Deltagerne kan nu veksle deres point til Flying Blue miles.

Choice Privileges er loyalitetsprogrammet for Choice Hotels. Denne kæde har flere mærker såsom Cambria®, Clarion®, Clarion Pointe®, Comfort®, Econo Lodge®, Everhome®, MainStay Suites®, Quality®, Rodeway Inn®, Sleep Inn® og Suburban Studios®.

Denne kæde har mere end 300 hoteller i Europa. I Danmark er det mest kendte hotel i kæden nok Clarion Hotel Copenhagen Airport. Mere end 7.000 hoteller er tilknyttet rundt om i verden. Det er dog kun i Nordamerika, hvor Choice-medlemmer kan optjene point på Radisson-hotellerne og desværre er hotellerne på vores bredtegrader i Norden og de Baltiske lande også udelukket fra at optjene Choice-points.

Det nye samarbejde med endnu en hotelkæde er gode nyheder for loyalitetsprogrammet for Air France – KLM. Det gør programmet endnu mere interessent efter den fransk-hollandske flyselskabkombination har købt en stor del af SAS, som også skifter alliance til Skyteam senere i år.

Benjamin Lipsey er begejstret for det nye samarbejde:

Med mere end 20 millioner medlemmer på verdensplan forbedrer vi konstant værdien for ​vores Flying Blue-medlemmer. Vi er glade for at samarbejde med Choice Hotels for at sikre, at Choice Privileges-medlemmer kan drage fordel af vores omfattende Flying Blue-optjeningsmuligheder, herunder til tickets og opgraderinger.

Benjamin Lipsey, SVP Customer Loyalty hos Air France-KLM

Siden denne måned kan Choice-deltagere veksle 5.000 point til 1.000 Flying Blue miles. Som Choice-deltager får du også andre fordele, såsom 10 % rabat på hvert ophold og sen udtjekning, hvis det er muligt.

For at veksle point kan du gå til denne side. Der logger du ind med din Choice Privileges®-konto. Når du har logget ind, kan du linke denne konto til Flying Blue-kontoen. Når dette link er gennemført, kan du konvertere pointene. Dette er muligt fra 5.000 Choice-point (i forholdet 5000:1000).

Billeder ©FlyingBlue/ChoiceHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *