COVID-19 testcenter i lufthavnen – gratis test muligt uden bestilling af tid

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

OPDATERING: Der skal nu bestilles tid med mindre du har et flybillet fra samme dag.

Du kan nu få taget en gratis COVID-19 test i Københavns Lufthavn. Det er samme test som findes rundt i Danmark.

Det nye lufthavns COVID-19 testcenter er placeret midt på lufthavnstorvet foran Terminal 2.

Lufthavnen har travlt med at åbne op på en tryg og god måde – for Corona pandemien betyder, at vi alle skal passe ekstra godt på og minimere risikoen for at smitte hinanden.

Læs mere: Få taget en antistof test i Københavns Lufthavn

Derfor har Københavns Lufthavn også et krav om at der skal bære mundbind eller ansigtsmasker på alle deres områder indenfor.


12.000

Har du ikke et mundbind, så kan det købes i lufthavnen. Der er flere steder hvor det sælges i automaterne. Der kan du også købe f.eks. renseservietter.

Det billigste sted at købe et mundbind er ved 7-Eleven. De sælger et mundbind for kun 10,- kroner. Du finder 7-Eleven både i terminal 2 og 3.

7-Eleven sælger mundbind for kun 10,- kroner. Foto: Henrik Olsen

Samarbejde med Region Hovedstaden

Københavns Lufthavn har sammen med Region Hovedstaden sat et testtelt op på lufthavnstorvet. Der kan alle der rejser ind og ud af Danmark kan få taget en corona-test. Der er åbent mellem klokken 09:00 til 16:00 på alle dage. Eneste du skal have med er dit sundhedskort. Resultatet har du efter typisk 1-3 dage.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Frank siger

    10 kr. for et mundbind er ikke specielt billigt. Det er samme pris som i det dyreste apoteker, som langt om længe er begyndt at føre mundbind. Det billigste sted jeg har fundet pt. er Normal. Her giver du 50 kr. for 10 mundbind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *