CPH: Mundbind i automater var ikke godkendte

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Har man købt mundbind i en automat i CPH-lufthavn, er det muligvis ikke helt det produkt, som man troede man købte, som man fik.

Det skriver CPH Lufthavn i en pressemeddelelse:

Selecta Danmark har på opfordring fra myndighederne fjernet en sending mundbind solgt i virksomhedens salgsautomater over hele landet, herunder i Københavns Lufthavn.

Dette er sket, da mundbindene ikke levede op til kravene omkring korrekt certificering. Selecta Danmark er nu i gang med at genfylde alle maskinerne med korrekt certificerede masker (type 2), som vil være tilgængelige snarest. Indtil dette sker, har Københavns Lufthavn sikret, at der kan købes korrekt certificerede mundbind i øvrige dele af lufthavnen.

Passagerer, der har spørgsmål til mundbind købt i en Selecta automat i CPH, skal rette henvendelse til Selecta på mail [email protected] eller tlf.: 44503450

Problemet med de ikke-certificerede mundbind er nu gået i orden, og køber man mundbind i lufthavnen, bør man kunne stole trygt på at de er certificerede.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *