CRAZY MAY HOS CHOICE-HOTELLERNE

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ingen planer i maj? Hvad med et hotelophold på et af Choice-hotellerne? Nordic Choice Hotels har nu noget de kalder “Crazy Maj” hvor de tilbyder hotelværelser helt ned til 295,- pr person på udvalgte hoteller i Norge og Sverige.

Du kan allerede nu bestille et dobbeltværelse med morgenmad hver weekend i maj fra 295,- pr. person. Desuden kan du tage en ekstra lang weekend på de norske hoteller og booke et værelse fra 5. maj (Kristi Himmelfartsdag) og fra den 13. – 17 maj (Pinsen). Tilbuddet gælder på 29 hoteller i Norge og Sverige, i både små og store byer.

Vilkår for bestilling:

  • Gælder kun et begrænset antal værelser
  • Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
  • Tilbudet gælder alle weekender i hele maj måned
  • Prisene er udregnet i lokal valuta
  • Betales direkte ved bookingen
  • Afbestiling- og ombookningsfrist inden 24 timer efter bestilling (kontakt Kundeservice), efter dette kan bestillingen ikke tilbagebetales, ændres eller afbestilles.

Tilbuddet gælder for de 21 hoteller i Norge og 8 hoteller i Sverige som er med i kampagnen. Tilbuddet udløber i morgen, 19. marts, og værelserne forsvinder erfaringsmæssigt utrolig hurtigt, så gå ind på Nordic Choices hjemmeside, på dette link og læs mere. Siden er på norsk.

Teksten er oprindeligt skrevet af Kajkan fra insideflyer.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *