I dag flyver vandflyet til Folkemødet 2017 for 2017,- kroner – og der er pladser tilbage til dig

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kom fra Aarhus til Bornholm på 2 timer – det er aldrig set før. NORDIC Seaplanes giver dig nu denne mulighed til dette års Folkemøde på Bornholm, som starter i morgen.

Vandflyet flyver til Bornholm (Rønne lufthavn) i forbindelse med Folkemødet. Der er lavet specielle aftenafgange fra København til Aarhus også. Afgangene er den 14. juni og den 15. juni 2017.

Folkemødet starter i morgen og med den ekstra destination for vandflyet, er det nu muligt at flyve fra Aarhus og København til Bornholm. Der er afgang direkte fra Aarhus havn og Københavns havn.

Deltagerantallet til Folkemødet er vokset hvert år, og dermed er behovet for transport også øget. Så det at indsætte et vandfly, gør blot at du nu har den hurtigste rejse fra Aarhus og til Rønne (via København).

Direktør Lasse Rungholm udaler:

Med disse afgange giver vi deltagerne en ekstra mulighed for at komme hurtigt og effektivt til og fra Bornholm.

Havet omkring Bornholm giver ikke tilstrækkelig mulighed for at lande på vandet, men da vandflyet også har hjul, kan vi starte fra havnene og lande i Rønne lufthavn.

Vi er det innovative luftfartselskab, der netop har mulighed for at tilpasse vores ruter, så afgange og destinationer passer til kundernes behov. Det giver mulighed for at udvide forretningen lidt og samtidig teste nye ruter af for fremtidig ruteudvikling. Med hensyn til fremtiden, så arbejder vi fortsat på at indsætte et ekstra fly primært på de meget populære morgen- og aftenafgange. Det er fremtidsperspektiver, men også realistisk.

Der er forsat pladser tilbage

Når vi kigger på afgange i dag til Rønne fra Aarhus med retur i morgen, så er der følgende ledige pladser:

Når vi kigger på afgange i dag til Rønne fra København med retur i morgen, så er der følgende ledige pladser:

Så skal du prøve den hurtigste vej til Folkemødet 2017, så har du endnu chancen. Book dine billetter på dette link.

Du kan læse programmet for Folketmødet 2017 her.

 

 

Kommentarer

 1. Kasper siger

  Er selv på vej til Allinge, of kiggede også på denne mulighed – deres afgange er bare ikke særlig attraktive ift det behiv de fleste har: afrejse tidligt torsdag morgen og hjem sent fredag eller lørdag formiddag.

 2. Kristian Kristian siger

  tbhDet er nok svært at få First til RNN :rolleyes:

  du skulle klikke på linket, man mener han flottede sig med den tur der…

 3. Claus Gerstenfeldt Claus Gerstenfeldt siger

  Gamle nyheder fra sidste år. Bemærk det en journalist der har bedt om aktindsagt i bilagene for folkemødet 2016 og fundet ud af statsministeren tog vandflyveren i stedet for forsvarets Challenger. Det er da helt OK.

 4. Kristian Kristian siger

  clagerGamle nyheder fra sidste år. Bemærk det en journalist der har bedt om aktindsagt i bilagene for folkemødet 2016 og fundet ud af statsministeren tog vandflyveren i stedet for forsvarets Challenger. Det er da helt OK.

  Derfor de flyver derover i år, der er penge i at transportere de prominente og dem der har fart på…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *