SAS: Nye varer at vælge i Diamond Goodie Bag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Står du og skal vælge en gave fra SAS Goodie Bag? Så er det måske nu du skal slå til. Der er netop kommet nye varer på listen.

Der er blevet tilføjet flere varer at vælge i mellem, hvis du er Diamond eller Pandion medlem af EuroBonus, og skal vælge en gave i SAS Goodie Bag.

Der er for eksempel lige tilføjet nogle forskellige varianter af hovedtelefoner, som kunne være af mere interesse end det som tidligere har været der. Så du slipper for at skulle vælge 4 biografbilletter.

To modeller på listen

Den første er et sæt WOOFit Bluetooth hovedtelefoner, som findes i både en sort og en golden variant.

Med WOOFit hovedtelefonerne har du mulighed for at aktivere teknologien ”active noise cancellation”, som minimerer baggrundsstøjen, så du kan koncentrere dig om din telefonsamtale, lydbog eller musik.

WOOFit Bluetooth hovedtelefoner kan vælges i SAS Goodie Bag. Den findes i både den sorte som her eller en golden variant.
Den anden som er kommet på som mulighed er et sæt aGem “in the ear” hovedtelefoner fra firmaet KREAFUNK.

Et sæt aGem “in the ear” hovedtelefoner fra KREAFUNK.
Desværre er det kun WooFit som er med støjreduktion og dermed helt optimale til at blive brugt på en flyvetur. Det ville have været en rart funktion på de to forskellige hovedtelefoner.

Er det nu?

Det er måske nu du skal udnytte at du har en gratis gave fra SAS og så vælge i deres Goodie Bag. Der er under 200 af hver model tilgængelige. Så hvis det spreder sig og bliver et hit, så forventer vi at de forsvinder ganske hurtigt fra listen.

Log på som SAS EuroBonus Diamond her eller Pandion her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *