Dagens tilbud: Halv pris på indenrigs bonusbilletter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kun i dag (22. december), kan du få en indenrigs bonus billet til det halve antal point af, hvad du normalt skal betale. Det er dagens tilbud i SAS julekalender.

Din bonus billet skal købes inden midnat. En returrejse i Danmark koster kun 5.000 point. Spædbørn kan rejse gratis, børn kommer med til halv pris. Rejse perioden er 10. januar-31. maj 2021. Husk, du kan altid fortryde din rejse og få ikke forældede point samt skatter og afgifter tilbage. Du kan læse mere om tilbuddet her, hvor tilbud på indenrigsbilletter i Norge og Sverige også er beskrevet.

Bemærk at SAS lavpriskalender ikke er opdateret med dette julekalender tilbud – Så du kan ikke bruge lavpriskalenderen til at søge efter datoer med tilbuddet. Men de lave priser kommer frem, når du vil lave en reservation.

SAS Julekalender

Vi har tidligere skrevet om julekalenderen fra SAS, hvor du hver dag får forskellige tilbud. Du kan læse artiklen her. Hvis du ønsker at få dagens tilbud send med e-mail, skal du tilmelde dig her

Desværre er flere af vore læsere blevet skuffet over de tilbud, der hidtil har været. Julekalenderen har tidligere haft tilbud på bonusrejser fra København til Aalborg og Aarhus. Men nu er det også muligt, at reservere bonusrejser fra provinsen til København.

En god måde at bruge point på?

Køb af bonus billetter til halv pris er normalt en god måde at bruge sine point på. Specielt på ruten mellem Aarhus og København, hvor billetterne lige nu ikke er specielt billige.

På ruten mellem København og Aalborg er konkurrencen hård. Du kunne alternativt købe billetten til omkring 1.600 kroner hos SAS (og måske til en lavere pris hos konkurrenterne DAT og Norwegian). På din bonus billet skal du betale skatter og afgifter på 546 kroner Dette giver en værdi på 2,1 øre per point. Mange vil nok kalde det en meget lav indløsningsværdi. Men lige nu er det svært at få en meget bedre pris. Så hvis du har point, som snart udløber, kunne dette være en af de få muligheder for at bruge dem.

Alle betingelserne

På SAS hjemmeside er alle betingelserne beskrevet. Det ser ud til, at SAS har genbrugt betingelserne fra en tidligere kampagne med billetter til udenlandske destinationer. Jeg har dog valgt at gengive alle betingelserne – også dem, der ikke synes relevante.

 • Indenrigs tilslutningsfly er inkluderet, med mindre andet er angivet.
 • Billige bonusrejser er altid tur retur.
 • Du kan reservere disse tilbud online på få minutter.
 • Pointtilbud er ikke tilgængelige, når du blander point og kontanter.
 • Rejse skal være gennemført i løbet af perioden for at få rabatten.
 • Børn får 50 % rabat på tilbuddet, med mindre andet er angivet.
 • Spædbørn rejser gratis, hvis du reserverer et sæde til dit spædbarn – 50 % rabat.
 • Start- og sluttid for tilbuddene er altid koordineret universaltid, med mindre andet er angivet.
 • Antal tilgængelige bonussæder er begrænset – prøv at undgå søndage.
 • Reservationer kan ikke ændres, når reservationsperioden er slut, derefter gælder normale bonuspriser.
 • I visse tilfælde er der ingen direkte fly inden for en zone eller mellem to zoner, så du skal skifte i en anden zone – hvilket kan gøre bonusrejsen dyrere.
 • Du kan ikke blande klasser for disse tilbud. Du skal foretage reservationen i den samme klasse for at få rabatten.
 • Den rejsende skal betale alle gældende gebyrer så som lufthavnsgebyrer.
 • Kan ikke kombineres med andre bonusrabatter/tilbud. 
 • De generelle medlemsbetingelser for EuroBonus gælder.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *