SAS EuroBonus Julekalender

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Julekalenderen fra EuroBonus er en af de faste traditioner, vi kan regne med hvert år. Og 2020 er ingen undtagelse. I år er det EuroBonus shop, der står for kalenderen.

Indtil juleaftensdag, kan vi hver morgen åbne en låge med et godt tilbud fra SAS og EuroBonus. Tidligere stod SAS for julekalenderen. Og man kunne købe billige flybilletter. Men de seneste par år har EuroBonus shoppen stået for overraskelserne.

Det kan du finde under lågerne

EuroBonus shop omtaler selv julekanderen som “tilbud fra kendte varemærker”. Men det nævnes også, at du kan få tilbud på bonusrejser. Hver dag finder du et nyt tilbud bag lågen. Du kan betale med kreditkort eller EuroBonus point. Eller en kombination. Når du betaler med kreditkort, optjener du EuroBonus point.

Du kan tilmelde dig her. Så vil du hver morgen modtage en mail med dagens tilbud.

Er det værd at gå efter?

Det er naturligvis svært at svare på, når vi ikke kender de enkelte tilbud. Men for alle andre varer i butikken gælder, at du får ét ekstra point for hver krone du bruger. Mon det ikke også kommer til at gælde for varerne i julekalenderen?

Du kan naturligvis også betale for varerne med pointene på din konto. På alle andre varer, har dine point en værdi på omkring 2,4 øre. Tidligere har læserne på InsideFlyer vurderet, at pointene er mindst 3 – 4 gange mere værd, når du bruger dem på bonus rejser. Med andre ord, så er indløsningsværdien ret lav. Derfor kan køb i shoppen med point kun anbefales, hvis pointene er tæt på at udløbe eller du har meget svært ved at bruge dem. Dertil kommer at du lige nu højst kan bruge 30.000 point om måneden i shoppen.

Du skal naturligvis aldrig takke nej til et godt tilbud. Og måske kan du finde et i julekalenderen fra SAS og EuroBonus.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *