Bekræftet: Danmarks grænser åbner nu

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I følge den norske regering har Norge og Danmark lavet en aftale om at åbne for fritidsrejser mellem de to lande. Island og Tyskland får også lov til at besøge Danmark.

Det vil træde i kraft fra den 15. juni forlyder det. Det er den norske avis NRK som bringer dette før det danske pressemøde starter.

Det er også forventningen at Danmark åbner grænserne op til Tyskland og muligvis også Sverige. Dog vil Norge foreksempelvis forsat have karantænepligt for folk der kommer retur fra Sverige. Norge vurdere dog denne situation i de næste par uger. Så derfor er det interessant hvordan Danmark takler denne del.

Live opdatering:

Sverige åbnes forsat ikke op.

Tyskland åbner op den 15. juni.

Island åbner også op den 15. juni.

Der bliver restriktioner og det bliver ikke muligt for turister at besøge København.

Se Mette Frederiksens pressemøde her klokken 14:00. Du kan se det både på DR1 og TV2.

Efter sommeren så vil det vurderes om resten af Schengen og UK kan åbne op

Opdateres….

Kommentarer

 1. Frank siger

  I bør nok rette jeres overskrift. At kalde den minimale grænseåbning som panik mette er kommet med for en grænse åbning må være årtiers overdrivelse. Alt rejse til samtlige lande bortset fra Tyskland, Norge og Island er fortsat fraråddet. Dertil kommer at DK er lukket land for alle udlændinge medmindre de er statsborger i Tyskland, Norge eller Island, og kommer direkte fra et af de 3 lande, eller har fast arbejde i DK, opholdstilladelse i DK eller i visse tilfælde skal til et vigtigt forretnings møde i DK.

  Ovenstående begrænsninger har IMHO INTET med en grænseåbning at gøre.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Frank,
   Vi fastholder nu overskriften, da det er fakta at grænsen åbner. Før var der helt lukket og det er den ikke medio juni.
   Mvh
   InsideFlyer

   • Frank siger

    Nej. Grænsen har aldrig været helt lukket. Du har altid som Dansk statsborger kunnet krydse grænse, noget som mange unge i København har benyttet så du kunne komme til Sverige og feste. Derudover har alle med arbejde i DK kunnet krydse grænsen, ligesom vare transporter og en lang række andre undtagelser. Den eneste ændring er at tourister fra Norge, Island og Tyskland nu også i begrænset omfang kan krydse grænsen. 99% af dem som på er normal dag vil krydse grænsen til DK vil fortsat blive afvist, så nej. Grænsen er IKKE blevet genåbnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *