Rejsebureaubranchen forventer endnu et blodbad ovenpå gårsdagens melding

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Da regeringen på pressemøde d. 29. maj 2020 meddelte, at man forlængede Danmarks isolation fra stort set resten af verden indtil d. 31. august, blev tæppet trukket helt væk under den i forvejen styrtblødende rejsebranche.

Administrerende direktør i Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) Lars Thykier er dybt rystet:

Jeg havde ikke forestillet mig en så vidtgående beslutning. At man kun tillader rejser til Tyskland, Norge og Island er uhørt, selv i en coronatid. Den danske rejsebureaubranche er med regeringens forlængelse af rejsevejledningernes fraråden frem til 31. august nærmest blevet lukket.

Med regeringens tidligere udmelding om at sikre, at der fortsat er en dansk rejsebranche på den anden side af coronakrisen, er det nu fuldstændig essentielt, at regeringen straks kommer med en fuld statsstøtteordning til branchen som mindst skal række året ud

Lars Thykier, administrerende direktør i Danmarks Rejsebureau Forening (DRF)

En ny støtteordning skal på banen hurtigt

DRF har en klar forventning om, at regeringen så hurtigt som muligt iværksætter en sådan støtteordning. Dette er ubetinget nødvendigt for at danskerne stadig kan nyde godt af den forbrugerbeskyttelse, som den danske rejsebranche giver dem.

DRF har en klar forventning om at et blodbad er på vej, da flere selskaber kun lige kan får tingene til at hænge sammen. Men det var mod en forventning om at de ville kunne skabe lidt omsætning i løbet af sommeren. Nu er den del helt væk og sommeren er ellers normalt der en stor del af årets omsætning kommer fra netop denne periode.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *