Dansk hotel er nyt medlem i Best Western

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det velkendte Hotel Marina i Vedbæk bliver i starten af oktober en del af Best Westerns hotelportefølje.

Hotellet vil fortsat være kendt som Hotel Marina, men det vil fremover blive støttet af distributionen fra Sure Hotel Collection by Best Western.

Beliggende overfor Vedbæk havn og strand med udsigt over Øresunder Hotel Marina er en helt unik ejendom, som man nu satser på at give større international synlighed. For at styrke hotellets position på markedet vil man nu i samarbejde med Best Western markedsføre hotellet.

Hotel Marina har en unik, velkendt historie og placering. Vi har en stærk global distribution og et af de mest populære hotel-loyalitetsprogrammer i verden. Jeg er overbevist om, at vores danske kontor i samarbejde med hotellets ansatte og Core Hospitality vil gøre hotellet til det oplagte valg for det stigende antal rejsende, der i disse år besøger Danmark og Nordsjælland.

Søren Nystrøm optimistisk, Country Manager hos Best Western i Danmark.

Skal blive en del af lokallivet – igen

Nok kan man nu forbinde ”Sure Hotel Collection by Best Western” med hotellet, men det vil også fortsat være kendt og markedsført som Hotel Marina. Operatøren af hotellet, Core Hospitality, ønsker nemlig at blive en stor del af lokallivet.

Vi har talt med rigtig mange andre lokale virksomheder og mødt mange lokale borgere, der kommer forbi og hilser. De er alle sammen meget positive og glæder sig over ændringerne, vi planlægger for hotellet. Vi vil være en del af lokallivet igen og blive et mødested for hele Vedbæk.

Manuela Iorga, Hoteldirektør på Hotel Marina

Om Hotel Marina

126 værelser på en fantastisk beliggenhed med udsigt over Øresund. Det er Hotel Marina i Vedbæk. Her ligger hotellet på kanten mellem Storkøbenhavn og Nordsjælland; midt mellem København og Helsingør. Hotellet blev overtaget af nye ejere med en stor vision i 2018 og drives i dag af danske Core Hospitality. For yderligere information: hotelmarina.dk.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *