Dansk hotel opretter stort TV-studie

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I en verden af online møder, hybrid-møder og begrænsninger for fysiske møder, er der brug for alternativer, som sikrer at virksomheder stadig kan kommunikere effektivt og professionelt. Derfor åbner Clarion Hotel Copenhagen Airport nu et TV-studie på hotellet i samarbejde med Creative Technology.

De fleste har nok fået testet tålmodigheden ved knitrende, uskarpe online-møder siden corona-pandemiens fremspring. Men sådan behøver det ikke være, for med det rigtige set-up kan man afholde alt fra møder til store konferencer gnidningsfrit online eller som hybrid med deltagere både fysisk og online. På Clarion Hotel Copenhagen Airport tilbyder man derfor nu, at virksomheder kan booke et all-inclusive tv-studie med professionelle teknikere og kamerafolk, som sørger for at alt spiller.

Vi vil selvfølgelig helst byde møde- og konferencegæster velkommen fysisk på hotellet. Men vi ser også et behov for andre løsninger i disse dage. Både fra dem, som gerne vil begrænse de fysiske møder, og fra dem som simpelthen ikke har mulighed for at afholde deres internationale events pga. lukkede grænser. Det behov vil vi gerne opfylde, og med Creative Technology’s professionelle udstyr og kompetencer er det blevet muligt.

Martin Glensted, Director of Sales hos Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Talk-show, produktlancering eller foredrag?

Mulighederne med det nye tv-studie på Clarion Hotel Copenhagen Airport er mange, for studiet tilpasses hvert enkelt arrangement. Ønsker man eksempelvis at have et publikum, kan hotellet under de nuværende restriktioner huse 125 siddende tilskuere, som selvfølgelig også kan få fuld forplejning. Præcis som man ville forvente af en ikke-hybrid konference.

Med løsningen fra Creative Technology, kan virksomheden, der afholder et event, selv bestemme, om det skal live-streames via virksomhedens hjemmeside, sociale medie-kanaler, en betalingsside eller on-demand.

Det her er Rolls Royce-udgaven af online- og hybridmøder for virksomheder, som ønsker at fremstå ultra professionelle. Det er f.eks. ideelt i forbindelse med produktlanceringer, foredrag og globale konferencer, fordi man kan se med i exceptionel god kvalitet, uanset hvor man befinder sig,

Martin Glensted, Director of Sales hos Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Om Creative Technology

Med over 30 års erfaring i branchen er Creative Technology (CT) vokset til at være en af de største aktører inden for audiovisuelle teknologivirksomheder i Europa. CT tilbyder avanceret tekniske løsninger til virksomheder, underholdnings- og sportsbegivenheder rundt om i verden. De har dybdegående erfaring med digitale signage-løsninger, live-streaming af begivenheder med virtuelle elementer til et globalt publikum samt skræddersyede software-løsninger til eksempelvis publikumsengagement.

CT er en del af NEP’s globale netværk af mere end 4000 medarbejdere, der er drevet af en passion for overlegen service med et fokus på teknisk innovation. De har gennemført produktioner i mere end 88 lande og på alle 7 kontingenter. Deres nordiske kontorer er beliggende i Göteborg, Stockholm, Malmø, Åre, Oslo og København.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *