SAS EuroBonus MasterCard: 6 dage med dobbelt point

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu kommer en corona venlig kampagne fra MasterCard. Du kan optjene dobbelt point i 2 week-ender i december. Du skal tilmelde dig senest 26. november.

Nu skal du i gang med at planlægge dit indkøb af julegaver og julemaden, så du kan maksimerer optjeningen af EuroBonus point på dit SAS EuroBonus Mastercard. I december kan du igen få dobbelt point på alle indkøb betalt med dit SAS EuroBonus Mastercard: Nemlig på alle betalinger i week-enderne 11. – 13. og 18. – 20. december. Du skal blot tilmelde dig kampagnen senest 28. november. Du vil få en e-mail med bekræftelse på, at du er tilmeldt.

Alle med det kombinerede kort har fået en mail med et personligt link til kampagnen. Hvis du ikke har modtaget denne mail, bør du lige tjekke, hvad dit spamfilter har frasorteret. Ligger invitationen ikke der, bør du kontakte SEB Kort, der har udstedt kortet. Og så skal du se på dine indstillinger for din EuroBonus konto. Se vejledningen sidst i artiklen.

Det er første gang, jeg har set en sådan kampagne løbe over 2 week-ender. De tidligere år, har man kun haft en enkelt week-end til at klare alle indkøb. Men i disse corona tider opfordrer regeringen os til at sprede vores julehandel over en længere periode. Derfor falder kampagnen godt i tråd med de officielle vejledninger.

Pæn optjening på SAS EuroBonus World Mastercard

På det almindelige SAS EuroBonus World MasterCard får du for hver 100 kroners køb:

 • 10 EuroBonus ekstra point for betaling i danske kroner
 • 15 EuroBonus ekstra point for betaling i udenlandsk valuta
 • 20 EuroBonus ekstra point for køb af SAS billetter på www.sas.dk

På det dyrere Premium kort får du 5 EuroBonus point mere. D.v.s. henholdsvis 15, 20 og 25 point for hver 100 kroners køb.

På betalinger der registreres på din konto 11., 12., 13., 18., 19. og 20. december får du dobbelt point. Det er ganske mange point.

Bemærk: Du får ikke point på kontanthævninger.

Hvad er kampagnen værd?

Mange på InsideFlyer har tidligere vurderet, at EuroBonus point er 7 – 10 øre værd. Det betyder, at dine EuroBonus point på et Premium kort i kampagne perioden svarer til en rabat på

 • 2 – 3 % på køb i danske kroner
 • 3 – 4 % på køb i udenlandsk valuta
 • 3,5 – 5 % på køb på www.sas.dk

Hvis du værdsætter dine point til et andet beløb, kan du jo regne efter, hvor meget, du får ud af at bruge kortet i kampagne week-enderne

Husk dit SAS EuroBonus Mastercard, når du skal shoppe i kampagne week-enderne i december. Foto: Pexels

Sådan optimerer du din pointoptjening

Det er i week-enderne 11. – 13. og 18. – 20. december, du skal svinge dit SAS EuroBonus World Mastercard: Du skal betale mest muligt med kortet i løbet af disse 6 dage.

Det er derfor oplagt at skubbe eller fremrykke betalingerne. Hvis du eksempelvis bor på hotel i udlandet, så betal din hotelregning i løbet af kampagnedagene. Lav gerne en a-conto indbetaling til at dække udgifterne til den resterende del af dit ophold. Det har jeg tidligere gjort.

Det er også disse dage, du skal

 • Tanke dit rejsekort op
 • Lave betalinger med mobile pay (hvis betalinger trækkes på dit SAS EuroBonus Mastercard)
 • Overføre penge til din konto hos revolut.
 • Overføre penge til din spillekonto hos Danske Spil. via dit MasterCard.

Måske kan du rykke dine betalinger af telefon, internet, avisabonnementer og alle andre tjenester, der afregnes via dit MasterCard. Alternativt kan du måske foretage ekstra indbetalinger på dine konti hos forskellige forretninger og webshops.

Endelig er det oplagt at købe gavekort hos SAS og i butikker. Det er naturligvis også disse week-ender, du skal hamstre pakker med kroophold, biografoplevelser og den gode søndagsbrunch.

Få flere point, når du køber hos SAS partnere

Hvis du køber ind hos nogle af de mange fysiske partner butikker i Danmark, kan du også hente ekstra point på disse indkøb. Det kan være

 • En frokost hos MASH (En kampagne giver lige nu 200 point på hver 100 kroners køb)
 • Vinspecialisten (50 point pr. 100 kroner)
 • Vibholm Guld og Sølv (100 point pr. 100 kroner).

Det er ikke muligt at give et totalt overblik, men du kan tjekke alle de fysiske butikker her. Bemærk, at for at få disse point skal dit MasterCard være registreret. Det kan du gøre her.

Du kan også handle hos nogle af de mange on-line butikker, som giver Eurobonus point. Men her skal du være opmærksom på, at din betaling skal registreres under kampagnen. Derfor anbefaler jeg, at du handler fredag morgen. Indkøb foretaget lørdag/søndag bliver muligvis først trukket på din konto, når varen bliver sendt om mandagen – og så får du ikke dobbelt point. Listen over on-line butikker finder du her

Du har kun kredit indtil januar

Det er også værd at tage i betragtning, at indkøb i kampagne week-enden kommer på regningen for december– og dermed skal betales allerede 5. januar 2020. Denne gang får du altså en ganske kort kredit på dine indkøb.

Skulle du have brug for at bruge flere penge, end den kreditramme, du har til rådighed, så kan du naturligvis lave en manual indbetaling på din konto, så du har penge nok til dine indkøb. Normalt er en sådan betaling 2 – 3 bankdage undervejs.

Sådan får du tilbudsmail fremover

Hvis du ikke har modtaget mailen om pointfesten, skal du nok rette på dine indstillinger på din EuroBonus konto. Du har formentlig fravalgt, at du vil modtage tilbud på e-mail. Men det er ganske let at rette. 3 hurtige klik – og du får fremover alle tilbud sendt direkte til din mail.

Du går ind på din EuroBonus konto og vælger “indstillinger”
Dernæst vælger du “Administrer mine abonnementer”
Til sidst sætter sætter du kryds ved, at du gerne vil modtage e-mails med tilbudHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *