Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.
Kokken Christoffer Öberg, som er souschef på Clarion Hotel Copenhagen Airport, blev i weekenden tildelt prisen som årets medarbejder på Nordic Choice Hotels’ vinterkonference i Stockholm.
Hvert år samler Petter Stordalen 3500 medarbejdere og forretningspartnere til en kæmpe vinterkonference, hvor de kan få ny inspiration og samtidig fejre de bedste hoteller og medarbejdere i koncernen.
Christoffer Öberg blev tildelt prisen som årets medarbejder ud af koncernens 17.000 medarbejdere. Det gjorde han blandt andet for hans store arbejde med at mindske madspild, hvor han eksempelvis har udviklet en signaturæblejuice, som er lavet på grimme æbler og æbleskræller. Men han gjorde det også fordi han er en ekstremt vellidt kollega og leder, som bringer det bedste frem i sit team.
Læs mere: Læs om de grimme æblers vej til at blive signaturjuice
Ved prisuddelingen blev der sagt følgende:
Vinderen har taget et stort ansvar for både kollegaer og vores planet. Hans vidunderlige humør og kreative løsninger har ændret måden vi arbejde med mad på i denne her virksomhed. Han har gjort madspild til guld. Han er ikke bare en souschef, han er en visionær, som har sat Nordic Choice på verdenskortet ved at være vores repræsentant ift. bæredygtighed.
Petter Stordalen, Nordic Choice Hotels
Flyttede bryllup for at være med uden at vide at han ville vinde
Faktisk skulle han ikke være her i dag. Han har fundet kærligheden, og hans bryllup skulle have været i dag. Men da han fik chancen for at deltage på VK (vinterkonferencen), rykkede han sit bryllup en uge frem. Dét er engagement. Han arbejder på Clarion Hotel Copenhagen Airport, og han er den venlige, nygifte og fantastiske Christoffer Öberg!”
Prisen kom som en stor overraskelse for Christoffer.
Jeg vidste godt, at jeg var nomineret. Men jeg havde aldrig troet, jeg ville vinde. Der er jo så mange fantastiske medarbejdere i koncernen.
Jeg er rigtig stolt. Det er en kæmpe ære og giver mig endnu mere blod på tanden til at gå den ekstra mil. Det håber jeg også det gør for mine kollegaer. Jeg havde aldrig troet, at lille mig og min æblejuice ville blive sådan en stor ting. Det viser bare, at alle kan gøre noget. Hvert eneste skridt i den rigtige retning tæller – uanset om det er at stoppe brugen af palmeolie, mindske forbruget af plastik eller finde en ny måde at bruge grimme æbler og æbleskræller på.
Christoffer Öberg, Kok på Clarion Hotel Copenhagen Airport
Fotos venligst udlånt af Clarion Hotel Copenhagen Airport.
Skriv et svar