Dansk Sinatur hotel får ny direktør

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Christina Nielsen bliver den nye direktør for Sinaturs hotel i Middelfart

Christina Nielsen kender Sinatur bedre end de fleste, og nu tiltræder hun stillingen som direktør på Sixtus Sinatur Hotel & konference. Hun er en af de personer, der har været med på rejsen i længst tid. Faktisk lige siden 2009. Kun få år efter, at Sinatur blev etableret som en kommerciel hotelkæde. Og selvom hendes primære arbejdsopgaver hidtil har været inden for økonomi, HR og administration, ser hun ingen udfordringer i nu at skulle varetage stillingen som hoteldirektør.

Christina Nielsen selv udtaler:

Selvom jeg får en ny titel og det overordnede ansvar for et hotel, vil flere af mine arbejdsopgaver berøre de samme forretningsområder, som jeg har været vant til at håndtere.  Nu blot med større fokus på lige præcis Sixtus og naturligvis den daglige hoteldrift. Og det glæder jeg mig til. Samtidig har jeg et tæt samarbejde med mine fem direktørkolleger fra Sinaturs øvrige hoteller, som kan bidrage med god sparring.

Christina overtager stillingen efter Vibeke Stentoft, der pr. 1. april blev ansat som hotelchef på Comwell Kongebrogården.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *