Danskerne holder jul i varmen i år

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Når sneen daler – eller nok rettere vinterregnen styrter ned, søger danskerne mod varmere himmelstrøg. Ikke så sært, når dagene bliver kortere, og den mørke tid er rykket ind.

Der er direkte sammenhæng mellem mængden af regn og antal solgte rejser. Det mærkes tydeligt hos Spies, hvor både telefoner og websites har været rødglødende de sidste par uger. Danskerne er ikke i tvivl. De vil efter et vådt og mørkt efterår se solen og en blå himmel. Spies har nu solgt mere end ni ud af ti rejser hen over julen, men der er stadig muligheder til feriefavoritter som Gran Canaria eller Tenerife.

Efter en november, der slog rekord i regn, har mange været ude i de første dage af december og sikre sig sol og varme i juleferien. Det samme gælder for skolernes vinterferie, hvor vi allerede nu har solgt 65 pct. af vores charterrejser.

Lisbeth Nedergaard, kommunikationschef i Spies. 

Gran Canaria er igen i år danskernes absolut foretrukne feriedestination for julen. Af de godt cirka 23.000 danskere, som er på charterrejse juleaften, vil tre ud af fire befinde sig på de canariske øer. 

Top tre i juleferien hos Spies er:

  1. Gran Canaria 
  2. Tenerife
  3. Phuket

De bedst bookede rejsemål i juledagene

(målt på salget i forhold til udbuddet):

1. Gambia 100 pct.

2. Hurghada 99 pct.

3. Fuerteventura 97 pct.

4. Phuket 96 pct.

5. Madeira 95 pct.

6. Kap Verde 92,5 pct.

7. Tenerife 92 pct.

8. Gran Canaria 90 pct.

Hovedbillede Spies/Matina TsogasHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *