Danskerne: Det prioriterer vi, når vi vælger flyrejser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Højsæsonen for booking af rejser til eksotiske destinationer i jule- og vinterferien er i gang. Singapore Airlines har via analyseinstituttet YouGov undersøgt, hvad der er vigtigst for de rejsende, når de skal vælge flyselskab og planlægge den dyrebare ferietid under de varme himmelstrøg.

For danskerne er det særligt komfort og rejsetid, der er i højsædet. Når det kommer til den mest populære destination, skal turen gerne gå Down Under.

Singapore Airlines har undersøgt, hvilke faktorer og services der får topprioritet, når danskerne skal vælge flyselskab. Blandt de rejsende er der endda meget stor enighed. Komforten ombord er vigtig og rejsetiden kostbar.

Undersøgelsen gennemført af YouGov viser topprioriteterne således:

  • God benplads og sædekvalitet (67 %)
  • Ingen eller korte mellemlandinger (57 %)
  • Moderne fly (44 %)

Resultaterne er repræsentative for den danske befolkning.

Erwin Widjaja, der er General Manager for Singapore Airlines i Norden, udtaler:

Danskernes valg og topprioriteter er ganske forståelige. Hvis man har f.eks. har 10 dages ferie, sætter man stor pris på at have en hel eller en halv dag mere på sin destination. Med korte mellemlandinger, eller direkte ruter, får man netop det.

Han fortsætter:

Vi tilbyder en af verdens mest moderne flyflåder, men det er klart, at de rejsende foretrækker at bruge ferietiden på selve destinationen. For os er det et vigtigt omdrejningspunkt, at kunne overraske vores rejsende positivt på flere af vores serviceparametre, som f.eks. ved at tilbyde et bredt udvalg af destinationer, servere lækre måltider og have høj service ombord. Ferien begynder allerede i flyet og det er vigtigt at vores kunder føler sig veltilpasse, godt underholdt og serviceret.

Vores drømmedestinationer

Danskere elsker sol, varme og eventyr, og for Singapore Airlines står højsæsonen for døren, hvad angår bookinger. Det er nu, vi for alvor planlægger og booker rejser til varmere breddegrader. Danskerne søger væk fra regn, slud og kulde og drømmer blandt andet om Sydøstasien, New Zealand og AustralienSingapore Airlines har et vidtforgrenet rutenetværk i regionen og løfter her sløret for de foretrukne destinationer:

Erwin Widjaja afslutter med:

Vi ser af og til store forskelle på ønskedestinationerne mellem de skandinaviske rejsende, men netop i denne undersøgelse er vi overraskende enige. Danskernes top fem er Australien og New Zealand på første- og andenpladsen, efterfulgt af Thailand, Indonesien inkl. Bali og Vietnam i Sydøstasien. Helt samme top fem ses i Sverige, hvorimod Norge skifter deres fjerdeplads ud med Singapore og rykker Indonesien på en femteplads.

Transfer i Singapore Changi Lufthavnen

At lave transfer i Singapore Changi lufthavnen er ganske nemt og ligetil. Du lander i den, ifølge Skytrax, bedste lufthavn i verden. Der er et godt udvalg af lounger, spisesteder og shopping. Dertil har lufthavnen gjort rigtig meget ud af at tilbyde andre faciliteter. Du kan derfor prøve ting som:

This slideshow requires JavaScript.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *