Flying Blue Promo Awards december 2018

Flying Blue Promo Awards

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hver måned har Flying Blue, frequent flyer program hos KLM og Air France, deres Promo Awards kampagne. Disse awards kan udelukkende købes online hvor du kan spare op til 50% award miles. Den første dag af måneden bliver der udgivet en ny liste med destinationer hvor der kan opnås rabat.

Der er Flying Blue promo awards for economy, premium economy og business class, som skal bookes to måneder inden afrejse. Lige nu kan du bestille rejser mellem den 1. februar 2019 og 31. marts 2019. For nogle destinationer er der en anden rejseperiode, så læg mærke til den præcise periode. Denne måneds promo awards kan bestilles frem til den 31. december 2018. En forskel med almindelige award rejser er, at du kan rejse fra stort set alle steder i Europa. Det er dog ikke muligt at kombinere med en transfer på destinationen. Ændring og annullering er heller ikke tilladt.

Gode deals

De fleste af os er nok mere i julestemning end i humøret til at bestille rejser. Det ser om ikke andet ud til, at det er antagelsen hos Flying Blue. Antallet af tilbud må siges at afspejle sæsonen. De bedste tilbud findes igen vest over Atlanten.

Som altid får du mest værdi for dine points ved at bestille med 50% rabat i business class. I denne måned kan du komme til Beirut, Mexico City eller Edmonton til den pris. Ikke helt så godt, men stadig et godt tilbud er 25% rabat i business class, som i denne måned byder på Kuwait, Dammam, Montréal, Vancouver og Seattle. Også god værdi får du i Air France’s udmærkede premium economy class med 50% rabat til Taipei og Antananarivo på Madagascar.

Tilbud indenfor Europa er ikke interessante fra Danmark, eftersom du skal starte fra Amsterdam eller Paris. Heller ikke i denne måned er der et eneste tilbud til Sydamerika.

Afrika

Flying Blue promo awards - oktober 2018 - Afrika

Asien

Indiske ocean

Flying Blue promo awards - december 2018 - Indiske ocean

Karibien

Flying Blue promo awards - december 2018 - Karibien

Mellemøsten

Flying Blue promo awards - december 2018 - Mellemøsten

Nordamerika

Flying Blue promo awards - december 2018 - Nordamerika

Flying Blue promo awards - december 2018 - Nordamerika

Vilkår

  • Available for one-way and roundtrip tickets
  • Valid for reservations made on airfrance.com and klm.com, not via call centres or ticket offices
  • For an international flight, you must book via customer service. Call +33 01 58 68 68 68 or click here (https://www.flyingblue.com/en/faq/categories) to get a local phone number
  • Travel dates may vary depending on the destination, and restrictions may apply
  • Tickets can’t be modified, cancelled or refunded
  • Stopovers are not allowed on Promo rewards
  • Subject to availability, applicable taxes, fees and carrier-imposed international surcharges
  • If you experience a technical problem while trying to reserve your flight, please log into Flying Blue and try againHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *