DAT startede rute mellem Hamborg og Saarbrücken i denne uge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabet DAT forbinder fremover Hamborg og Saarbrücken. Ruten startes med to ugentlige afgange i maj og udvides til tre afgange fra juni.

Første flyvning var mandag den 3. maj og fremover flyver DAT hver mandag og fredag i maj. Fra juni øges med tre ugentlige flyvninger. Ruten henvender sig både til forretnings- og private rejsende.

Hamborgs lufthavn er glade for at byde DAT velkommen. Ruten mellem Hamborg og Saarbrücken er ikke kun gavnlig for forretningsrejsende. Saarbrücken lufthavn er også et godt udgangspunkt for feriegæster, der f.eks. Vil besøge Saarland eller nabolandene Luxembourg og Frankrig. Vi er meget glade for, at det nye tilbud og som giver vores passagerer endnu flere valgmuligheder på indenrigsruter.

Dirk Behrens, luftfartschef i Hamborg Lufthavn.

Billetpriser starter fra 109 euro en vej og bookes på dat.dk.

Vi flyver allerede mellem Saarbrücken og Berlin og glæder os til at kunne betjene endnu en attraktiv rute i Tyskland udover vores ruter i Danmark, Norge, Skotland og Italien. DAT er et flyselskab med mange års erfaring i ruteflyvning. Ruten bliver betjent af et ATR 42 fly med plads til 46 passagerer.

Jesper Rungholm, direktør i DAT. Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *