Nordic Choice Hotels klar med online gæstevurderinger af hotellerne

Nordic Choice Hotels

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nordic Choice Hotels har givet udvalgte gæster til opgave at kontrollere smittebegrænsende tiltag på hotellerne over hele Norden. Vurderingerne bliver synlige på hotellernes hjemmesider.

Da pandemien var et faktum i foråret 2020, indførte Nordic Choice Hotels straks smittebegrænsede tiltag på alle sine hoteller, og det omfattende arbejde fik navnet Safe Stay.

Den nye hverdag for hoteldrift fik kreative ansatte til at spørge sig selv, hvem de ville have mest tillid til at bedømme, hvor tryg og sikker man som gæst føler sig på et hotel under en pandemi. Svaret kom hurtigt: “Tilbagemeldinger og vurderinger skal foretages af andre gæster.”

Derfra var der ikke langt til handling, og nu lanceres konceptet med gæstekontrollører under navnet The Chosen by Nordic Choice Hotels

Utraditionel rekruttering

For at finde motiverede og engagerede kontrollører henvendte hotelkoncernen sig til gæsterne gennem Nordic Choice Club og sociale medier. Efter et vellykket pilotprojekt sidste sommer startede rekrutteringen af flere kontrollører i efteråret 2020. Over 500 personer ansøgte om at blive kontrollører, og 200 blev udvalgt til at blive en del af The Chosen by Nordic Choice Hotels.

Foto: Nordic Choice Hotels

Vores vigtigste opgave er at tilbyde trygge oplevelser for vores gæster. Det har altid været et mål for os, men det er af naturlige årsager kommet ekstra i søgelyset under pandemien. I tillæg til andre certificeringssamarbejder, som f.eks. ISO, lancerer vi vores egen Safe Stay-vurdering. Den bidrager til gennemsigtighed og er tillidsvækkende for andre gæster.

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Kontrollørerne checker ind på helt almindelig vis, uden at meddele at de har en særlig opgave under besøget. Som ægte undercover-agenter svarer de på over 100 spørgsmål om, hvordan de oplever Safe Stay-tiltagene under deres hotelophold. Først efter at kontrollørerne er checket ud, får hotellerne kendskab til besøget, ved at de bliver tilsendt en grundig rapport. I rapporten belyses eventuelle mangler, som bør rettes op, og ikke mindst alt det hotellerne gør rigtigt

Safe Stay-vurdering af alle hoteller

Alle som booker hotel på Nordic Choice Hotels’ hjemmesider vil nu kunne se en Safe Stay-vurdering for hvert hotel. Alle hotellerne er mærket med resultatet af gæstetilfredsheden omkring smittebegrænsende tiltag, som alle gæster får mulighed for at svare på efter endt hotelophold. I tillæg dertil er Safe Stay-scoren, altså resultaterne fra kontrollørerne, synlige hos de hoteller, som har haft besøg af dem.

Foto: Nordic Choice Hotels

Samlet er der udført mere end 200 kontroller, heraf 130 i 2021. Inden udgangen af 2021 vil Nordic Choice Hotels have fået mere end 1000 tilbagemeldinger fra sine udvalgte gæstekontrollører. Målet er, at hvert af de over 200 Nordic Choice-hoteller skal have besøg af en kontrollør op til seks gange om året.

At få et så stort antal tilbagemeldinger på hvad vi kan gøre bedre, og hvad vi gør rigtigt for at sikre den tryggeste hoteloplevelse, er en win-win for både gæster og ansatte. Fremover tror vi, at Safe Stay-vurderingerne vil være særligt vigtige for det internationale marked, som ønsker en bekræftelse på, hvordan hotellerne arbejder med smittebegrænsning. De udvalgte kontrollører certificerer båder vores hoteller og bidrager til at varetage en tryg oplevelse for fremtidige gæster og en tryg arbejdsdag for vore ansatte.

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *