Delta + LinkedIn = Delta Innovation Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Delta Airlines og den sociale netværks side LinkedIn er gået sammen om et koncept, kaldet Delta Innovation Class, som skal fremme innovation og iværksætteri. Med Delta Innovation Class giver man mulighed for at sidde ved siden af anerkendte forretningsmænd og fremlægge og diskutere forretnings idéer.

Idéen med Delta Innovation Class udspringer fra, at forretningsmænd sjældent har tid til at møde iværksættere i hverdagen, men har en del tid i luften som måske eller måske ikke bliver udnyttet produktivt. Man sammenligne det med et forlænget elevator pitch, tanken hvor du kun har 30 sek. til at sælge din idé til en forretningsmand som er ca. den samme tid en elevator tur tager, hvorimod på en flyvetur har du betydeligt længere tid til dette.

Konceptet blev præsenteret på TED2014 og den første flyvning har allerede fundet sted. James Patton, adm. direktør for Patton Studio, fløj sammen med Eric Migicovsky, som er adm. direktør for selskabet Pebble Technology. En video fra flyveturen kan ses hernedenfor.

En spændende konsekvens af, at flyve Business eller First Class er, at du sidder oftest sammen med indflydelsesrige personer. Det er selvfølgelig ikke garanti for, at du falder i snak med dem, men det åbner op for muligheden for at have interessante samtaler og måske endda ende op med et visitkort i lommen.

Har du haft lignende oplevelser, så smid gerne en kommentar nedenfor eller i vores forum.

[box style=’info’] Kilde: Bonusfeber.no

Læs mere om Delta Innovation Class – klik her [/box]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *