Destinationsguide: Bangkok

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Bangkok, Thailands hovedstad er en levende by med et fantastisk udbud af glæde, kultur, fritid og selvfølgelig shopping. Det er også en af ​​Asiens største byer. På de lokales daglige tale kaldes byen Krung Thep – City of Angels.
I denne by kan du finde ultramoderne indkøbscentre, luksushoteller, fantastiske restauranter og det meste overgår hvad du finder her i Europa. Hvis du er en smule eventyrlysten og ønsker et tæt møde med den lokale tilbyder Bangkok masser af billige, lokale hoteller, billige markeder, smukke parker og masser af kulturelle elementer i form af templer og enkle, gamle bygninger.

Dette er en by med mange muligheder, og vi vil forsøge her at give nogle enkle tips i forbindelse med transport, indkvartering og attraktioner.

bangkok byder på en oplevelse, lige fra de små stræder, til de store gader
bangkok byder på en oplevelse, lige fra de små stræder, til de store gader

Rejsen til Bangkok

Fra Danmark er der mange muligheder, Thai Airways flyver som det eneste selskab, direkte fra København til Bangkok.

Egyptair har fået ry som et billigt og godt alternativ, Egyptair flyver også fra København, men du skal skifte fly i Cairo.
British Airways via London, KLM via Amsterdam, Lufthansa via Frankfurt, Finnair via Helsinki  og Turkish Airlines via Istanbul er alternative muligheder.

Bf - Bangkok 2

Transport fra lufthavnen til centrum

Når du er ankommet til Suvarnabhumi lufthavn i Bangkok, er der flere muligheder for at komme til centrum.
Allerede i ankomsthallen bliver du ofte mødt af ivrige sælgere, der vil sælge dig transport tjenester, bliv langt væk fra disse!

Taxier er et enket, anstændigt og overkommelige transportmiddel. Taxierne er placeret på niveau 1 Når du har passeret told og er trådt ind i ankomsthallen tager du en rulletrappe eller elevator en etage ned og går ud af bygningen, her er der et skilt med et gult skilt, der hedder “Public Taxi” måden det fungerer på er, at du siger til en, hvor du skal hen, de skriver det ned på et skema, du tager med videre for til taxachaufføren og du så er du på vej.

Bf - bangkok 3

Airport Link er et tog. Stationen er placeret på plan B, som er i bunden af terminalen. Hvert toget bringer dig her henholdsvis direkte til Makkasan eller PHAIA Thai, sidstnævnte fungerer også som et lokaltog og stopper ved alle stop, og det tager omkring 35 minutter til det sidste stop.
Billeten købes i maskinen, vil det koste dig 45thb til endestationen PHAIA thailandske, på denne station, kan du nemt skifte til BTS Sky Train.
Hvis du fortsætter med taxa eller MRT – er metrostation Makkasan den nemmeste at stå af ved.

bf - bangkok 4

AOT Limousine har en bred vifte af køretøjer, kan du bestille ved at booke dem online eller spørge i en af ​​de boder, de har i ankomsthallen – niveau 2.

Hotel Limousine pick up, der tilbydes af mange hoteller, selv om de ikke annoncerer med det på deres hjemmeside, skal du kontakte hotellet og kontrollere. Priserne vil være omkring samme niveau som AOT Limousine, men du kan opleve en lidt bedre service.

Bf - Bangkok 5

Overnatning

Gode ​​hoteller vrimler det med i Bangkok og de ​​holder meget lave priser i forhold til Danmark og Europa. Også kvaliteten er høj, og især servicen vil ofte opfattes som meget bedre end i Vesten. Fra 250, – kroner og opefter vil vi sige, at du får anstændigt 3 stjernede hoteller og 4 stjernede, vil du finde fra 300, – og op.
Er du på udkig efter virkelig overkommelige hoteller, kan du vælge uden bekymring tostjernershoteller. Sammenlignet med overkommelige hoteller som London, holder disse i Bangkok meget bedre kvalitet, og prisen kan meget vel være ned til 100, – pr. nat inklusive morgenmad.

Dog vil vi understrege, at Bangkok er en af ​​de få byer, der også har meget lækre luksus hoteller til under 1000, – pr. nat, kan du få dig en meget god 5 stjernet hotel.
Service, venlighed og høflighed er normalt ganske forbløffende på de fleste hoteller i Bangkok.

Bf - Bangkok 6

Seværdigheder

 

At komme rundt i Bangkok

Sky Train og MRT er de mest bekvemme transportmidler i byen, de har aircondition men dækningen kan synes en smule begrænset. For 120thb kan man få et day pass og kan rejse så meget som du ønsker.

Tuk Tuk – disse tricker dig gennem alle mulige steder, og er langt fra rimelige priser.

Taxa er en anstændig transportform, hvis der ikke er MRT eller sky tog til, hvor du skal hen. Det kan nogle gange være en udfordring at få dem til at køre på taxametret, især hvis du er i nærheden af ​​større attraktioner. Kørsel på taxametret vil altid være den mest økonomiske for dig.

 

Shopping muligheder

Bangkok er et shopping-mekka, her er enorme indkøbscentre i hobetal. Bonus Feber har udgivet en artikel om shopping i Bangkok.

 

turistfælder

Tuk Tuk kan let blive en fælde, der kan koste dig både penge og værdifuld tid. Disse vil normalt forsøge at få dig gennem alle de mulige steder, hvor de har bekendte, der sælger noget, de tror, ​​du har brug for.

 

Kilde: Bonusfeber.no – R LygrenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *