Det bedste mad i luften

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

In-flight måltider når nye højder med avancerede menuer ombord på disse internationale flyselskaber.

Gummiagtig kylling og kedelige sandwiches er en saga blot. Fra Michelin-stjernede kokke til gourmet catering, er flymad havnet i en ny kulinarisk verden. Disse er de bedste af de bedste flyselskaber når det kommer til et lækkert måltid under flyvningen.

 

Emirates

Alle klasser på en Emirates flyvning er i stand til at levere lokale, sæsonbestemte menupunkter. First Class kan få vild iransk kaviar og braiseret oksekød serveret på porcelæn, og kokken sjusker aldrig med mad til forretningsrejsende (prøv rejer biryani) såvel som Economy rejsende (røget tun eller lam brochette, anyone?) Flyselskabet har et omgribende vinkort som ledsager hver menu!

Etihad

Det andet førende selskab, som er ejet af De Forenede Arabiske Emirater er også rost for sin innovative og lækre menu. Et bredt udvalg af måltider, årgangsvine og store portioner sætter disse måltider på toppen af listen. Køkken personalet er rekrutteret fra de bedste internationale restauranter og sætter samspillet mellem vin og mad i højsædet.

Qantas

Australiernes Qantas har en prisbelønnet restaurant i Sydney som bringer de flyrejsende den bedst tænkelige mad. Selv på økonomiklasse, kan passagerer vælge deres måltid online på forhånd fra et udvalg af retter som Wagyu oksekød, gul karry barramundi og krydrede lam koftas. På indenrigsfly byder de også på lækkerbiskener, og fødevarer i høj kvalitet.

Virgin America

Et banebrydende flyselskab har brug for banebrydende mad, og Virgin America håndhæver det i høj grad. Maden serveres ikke længere når besætningen beslutter det, gæsterne kan nemlig selv bestille mad on-demand fra deres sædes touch-skærm. Alle måltider er fremskaffet lokalt fra landmand, og er friskt. Førsteklasses passagerer får det bedste af det bedste: coq au vin, braised short rib, bibimbap og mere.

Singapore Airlines

Måltider på disse flyvninger er dedikeret til at ære de regioner, som flyselskabet flyver til, under hensyntagen til sæson, kulinariske påvirkninger og skønheden i naturen. Menuerne er skræddersyet af dygtige kokke (som kommer fra otte forskellige lande) og tre vin konsulenter er klar til at vælge den bedste parring. Oven i alt dette, har Singapore Airlines har en omfattende menu til folk med kost restriktioner og en robust børnemenu.

Air France

Passagerer på Air France-fly tilbydes et udvalg fra fem menuer: dagens menu, ocean menuen (skaldyr og grøntsager), Italia (et medley af italienske smag), une sélection Lenotre menuen (et håndlavet måltid af kokke fra prestigefyldte franske restauranter) og tradition-menu (traditionelle favoritter fra det franske køkken). Og det er bare på økonomi-klasse!

 

Artiklen er oprindeligt skrevet af  Jennifer Billock fra flyertalk.comHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *