Kiva – året der gik for Team Bonusfeber

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Bonusfeber gør meget ud at samle ind til diverse støtteorganisationer. Et at disse tiltag er at medlemmerne på Bonusfeber støtter organisationen Kiva.

I starten af 2014 oprettede vi her på Bonusfeber en gruppe på Kiva.org. Formålet var at medlemmerne kunne give mikrolån – typisk af størrelsen USD 25,-. Dette blev i løbet af året til over 100 mikrolån og et samlet beløb på USD 3.025,- eller svarende til DKK 18.625,-.

Team Bonusfeber's  udlån fordelt på blandt andet brancher.
Team Bonusfeber’s udlån fordelt på blandt andet brancher.

Team Bonusfeber har gennem året oplevet en forsat stigende antal udlån. Dette er positivt, da det betyder at medlemmerne forsat udlåner nye mikrolån ud.

Team Bonusfeber's samlede udlån i 2014.
Team Bonusfeber’s samlede udlån i 2014.

 

Tilbagebetalingstiden for et mikrolån igennem Kiva er på typisk 12-18 måneder. Derfor har vi ikke fået mange lån retur endnu, men det er en meget god fornemmelse at modtage en mail fra Kiva hver gang at et eller flere af ens lån tilbagebetales.

Eksempel på mail fra Kiva hvor oplysning om tilbagebetaling vises.
Eksempel på mail fra Kiva hvor oplysning om tilbagebetaling vises.

Så status for 2014 er at der er 14 medlemmer i Team Bonusfeber, som i alt har udlånt DKK 18.625,-. Dette er sket via 111 mikrolån eller næste 8 lån per medlem. Fordelingen er at lånene er givet til 33 forskellige lande og Cambodia er det land som har modtaget flest lån.

This slideshow requires JavaScript.

 

Målet for 2015 er at vi skal mere end fordoble dette beløb så vi kan vise forsat vækst i antallet af mikrolån og også gerne flere medlemmer.

Læs her hvordan du starter op med at yde mikrolån til KivaHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *