Forlænget weekend i Genéve til bundpris

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Swiss air har i en længere periode kørt med et koncept der hedder “economy light” som er ultra billige billetter imellem København og Genéve på udvalgte afgange.

Med denne billet type kan man få billetter til Genéve til 200 kr. per vej, men det er som tidligere nævnt, kun på udvalgte afgange, og man ender ofte med at betale fuld pris på mindst én af flyvningerne.

Bonusfeber har været i gang med at gennemkigge lavpriskalenderen, og der er blandt andet  et tidspunkt i marts (13-16) hvor man kan komme på forlænget weekend, og ikke slippe mere end 405 kr. hver, for en returflyvning.

Skærmbillede 2015-01-01 kl. 18.19.12

 

Derudover findes der i øjeblikket en rabatkode, hvor du får 150 kr. i rabat: SKISWISSDK14 og så ender du med kun at slippe 255,- for en returbillet.

Swiss flyver direkte, og har trods prisen, service i verdensklasse, og meget pæne kabiner på deres fly.

1113078

Sammenlignet med andre flyselskaber vil man spare 400 kr. i forhold til easyjets priser, og 450 kr. i forhold til SAS. Det er helt utroligt, at man kan flyve markant billigere med Swiss end med easyjet.

Det er jævnligt muligt at bestille til disse priser, og det kan klart anbefales at kaste et blik på priserne, hvis man har en ledig weekend.

Er man til et lidt højere luksus niveau, er der også billige Businessbilletter at hente. Swiss har nemlig på selvsamme datoer Business billetter til 1745 kr. T/R, hvilket også er utroligt billigt.

Skærmbillede 2015-01-01 kl. 18.30.42

 

 

Tilbage er der vidst kun at sige; god tur, og god prisjagt!

 

(Der kan være variationer i priserne, da flyselskaber opdaterer deres priser op til flere gange dagligt, disse priser er fundet d. 1/1-2015 kl. 18)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *