TUI Care Foundation anerkender vellykkede projekter med kvinder

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For nyligt var det den internationale kvindedag. En dag med det formål at anerkende ligestilling mellem kønnene og kvindernes situation i hele verden. Derfor ønskede TUI Care Foundation at benytte lejligheden til at fremhæve nogle af de projekter, der er blevet udført for at hjælpe kvinder rundt om i verden.

Erhvervsuddannelse i Den Dominikanske Republik

I 2017 lancerede TUI Care Foundation og Plan International det fælles TUI Academy-projekt for at give unge i Den Dominikanske Republik uddannelse og beskæftigelsesmuligheder inden for turisme.

En af de unge kvinder, der deltog i projektet, blev tvunget til at droppe ud af skolen, da hun fødte sit første barn, og hverdagen handlede om at passe barnet, hendes søskende og udføre husarbejde. Efter at være kommet i kontakt med TUI-akademiet, fik hun mulighed for at læse en erhvervsuddannelse i turistbranchen. Uddannelsen gav hende praktik på et af TUIs Blue Diamond Resorts, og efter at have afsluttet sin uddannelse fik hun et job på et af TUIs hoteller som køkkenmedarbejder. I dag har hun mulighed for at forsørge sig selv og sit barn, men også støtte sin mor og far økonomisk. 

Technopiger i Sydafrika

Techno Girls er et projekt, som TUI Care Foundation og UNICEF kører sammen i Sydafrika. Målet har været at fremme unge sydafrikanske kvinders læring inden for forskning, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik. Områder, hvor mænd har fået markant mere plads end kvinder i Sydafrika. Udover over uddannelse på disse områder sigter projektet også mod at styrke unge kvinder ved at arrangere møder med kvindelige rollemodeller og øge ligestillingen mellem kvinder og mænd i landet.

Abelina Mokgamo er en af de unge kvinder i projektet, der mener, at Techno Girls tillod hende at bruge sit fulde potentiale som studerende, og tilskynde hende til at klare sig bedre fagligt. 

Patience Mphuthi er en anden deltager i projektet, der siger, at Techno Girls gave hende muligheden for at møde succesrige kvinder, der styrker andre unge kvinder. Patience er nu inspireret til at blive en rollemodel for andre. 

Serviceuddannelse i Namibia

Under et projekt i Namibia har TUI Care Foundation tildelt tilskud til tolv unge kvinder fra Girls Center, der drives af Namibia Football Association (NFA). Stipendiet gjorde det muligt for serviceansatte at udvikle deres karriere i turistbranchen.

Anna-Marie Shikusho er en af de kvinder, der ansøgte om et stipendium, og hun fik chancen for at uddanne sig inden for restaurant- og lederskab. Takket være denne uddannelse har hun nu et fast job på en restaurant. 

Du kan læse meget mere om alle projekterne på tuicarefoundation.com.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *