SAS stopper med alt catering ombord fra i dag på de korte- og mellemlange ruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Grundet sikkerheden for besætningen og passagerne ombord, så vil SAS stoppe for alt catering og service ombord på alle deres korte- og mellemlange ruter. Det træder i kraft allerede fra i dag.

Den forsatte eskalerende corona krise gør at også SAS løbende laver tiltag for at sikre sikkerheden for deres besætning og passagerer ombord på flyene. En vigtig del er at sikre at flyene ikke bliver en smittezone, og så den ekstra grundige rengøring, samt at reducere de kontaktmuligheder der er på flyveturen, medvirker netop til dette. At fjerne servicen give langt færre berøringer og det er positivt i denne situation.

Det giver også mening, da antallet af passagere på mange afgange er ganske få. Derfor vil omkostningerne for at holde et stort sortiment ombord være for høje, samt at en stor del vil ende med at skulle kasseres. Så i den nuværende situation som SAS er i, så er det et fint område ikke at skulle bruge ekstra penge på.

Det er altså kun de få rejsende på SAS Plus, som reelt vil mærke en større ændring. De vil ikke kunne få noget at spise og drikke på flyvningerne fra og med i dag. Så for en periode må SAS Plus rejsende altså undvære “kuben” og polarrullen.

Der vil dog altid være lidt vand ombord om en passager får det dårligt eller behov for vand til at tage noget medicin. Det er dog ikke til salg.

Medbring eget mad og drikke

Lufthavnene har forsat åben for enkelte butikker. Så medbring dit eget mad og drikke inden du går ombord på flyet.

Så når du alligevel, for alle rejsende i SAS Go, skal betale for maden og drikkevarerne, så vil du få et bedre udvalg i lufthavnen.

Langruterne forsætter med deres normale servicetilbud

På de langruter som SAS holder aktive (København til New York,Chicago og Tokyo, samt Stockholm til New York), så vil der være et tæt på normalt servicetilbud på alle klasserne. SAS og deres cateringspartnere har altid haft et stort kvalitetsfokus på maden og, at der i produktionen, håndteringen og serveringen, ikke sker noget som giver nogen risiko.

Så skal du rejse langt, så vil du som altid få mad og drikke ombord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *