Norwegian tilbyder CashPoints til kunder, der ønsker at afbestille eller udsætte sin rejse

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I lyset af rejserestriktionerne som følge af COVID-19, tilbyder Norwegian CashPoints som tilbagebetaling til kunder, der ønsker at afbestille eller udsætte sin Norwegian-rejse. Interessen er allerede stor blandt kunderne.

CashPoints er af samme værdi som en norsk krone. Så de kan bruges til køb af nye flybilletter på samme måde som ved kontanter. Derfor er dette en ganske god mulighed for kunderne, da de ellers vil skulle ombooke flybilletterne til et senere tidspunkt. Så Norwegian giver nu kunderne den størst mulige fleksibilitet.

Så for de normalt ikke fleksible flybilletter af typen LowFare, LowFare+ eller Premium, så vil du altså kunne få refunderet dine billetter alligevel. Det er en flot gestus på noget som de reelt ikke behøvede, så længe at flyet ikke er aflyst.

Vær opmærksom på at det kun gælder flybilletter der er booket direkte på Norwegians hjemmeside. Har du booket det via f. eks. et online rejsebureau, så gælder det ikke og du skal kontakte dem direkte for at høre om dine muligheder (da det er dem du har lavet en aftale med).

Tilbudet gælder kun i en begrænset periode og kun for flyvninger, der ikke er blevet aflyst.

Følgende betingelser gælder:

  • Tilbuddet gælder kunder, der har bestilt en rejse til udlandet frem til 31. maj 2020. Almindelige betingelser gælder for alle andre bestillinger.
  • Gælder kun billetter, der er bestilt direkte hos Norwegian (gælder ikke billetter, der er bestilt via rejsebureauer eller anden tredjepart).
  • Billettypen skal være LowFare, LowFare+ eller Premium (Flex- og PremiumFlex kan refunderes og afbestilles her).
  • Afbestillingen skal ske mere end seks timer før planlagt afgangstid.

Læs mere om, hvordan du kan få CashPoints som tilbagebetaling her: https://www.norwegian.com/updatesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Frank siger

    norwegian er vel det sidste flyselskab i verden som nu endeligt tilbyder en eller anden form for ombookning/refusion af ellers none refundable billetter. SAS har i flere uger tilbudt gratis ombookning og i snart 1 uge vouchers for none refundable billetter som man ikke ønsker at benytte. Alle andre fly selskaber har også tilbudt en eller anden form for ombooking/refusion af none refundable billetter i flere uger.

  2. Jakob siger

    Hvorfor er det en flot gestus når Norwegian tilbyder cashpoints? Alle andre flyselskaber tilbyder noget lignende. Mener at kunne huske at inside flyers vinkel på historien var en anden da det omhandlede sas der tilbød gratis ombookning for 10 dage siden. Der var det ikke godt nok…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *