Singapore Airlines: Oversigt over aflyste afgange for Norden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore Airlines suspenderer yderligere afgange på tværs af sit netværk midt i en hidtil uset situation for luftfartsindustrien.

Lande over hele verden indfører grænsekontrol for at dæmme op for Covid-19-udbruddet.[1]

De nyeste suspenderinger af ruter og afgange betyder, at SIA kun vil betjene 50% af den kapacitet, der oprindeligt var planlagt frem til slutningen af ​​april.[2] Set i lyset af det voksende omfang af den globale grænsekontrol og den effekt det har på efterspørgslen på flyrejser, forventer SIA at der kan komme yderligere nedskæringer i kapaciteten.

Vi har mistet en stor mængde af vores trafik på meget kort tid, og det vil ikke være levedygtigt og ej heller muligt for os at bevare vores nuværende aktivitet i rutenetværket. Vi forventer desværre, at den forværrede situation kan accelerere yderligere. SIA-gruppen forbereder sig på en længere periode med vanskeligheder

Goh Choon Phong , CEO i SIA

Virksomheden tager aktivt nye tiltag for at opbygge og sikre likviditeten. SIA-gruppen vil også konsultere med fagforeningerne endnu engang med henblik på yderligere nedskæringer. Videre foranstaltninger meddeles, når disse er fastsat.

Stockholm – Moskva – Singapore aflyses også

Singapore Airlines Nordic oplyser, at ruten Stockholm-Singapore aflystes 16. marts som følge af restriktioner fra de russiske myndigheder. SQ 361 ventes genoptaget 1. maj.

Ruten København-Singapore aflyses pr. 22. marts og SQ 351 ventes genoptaget 2. maj. Kunder, der berøres af dette, bedes kontakte deres rejsebureau.

Skriv i stedet for at ringe

Kunder som har booket direkte hos Singapore Airlines bedes kontakte CPH_Reservations@Singaporeair.com.sg

Når det er mails der håndteres er det meget mere effektivt end ved telefonkald. Så alles spørgsmål vil kunne håndteres hurtigere på denne måde.


[1] Detaljer vedrørende aflyste flyvninger vil blive annonceret på SIAs hjemmeside den 18. marts 2020.

[2] Billetter til fly der aflyses konverteres automatisk til en åben billet til rejser, der kan foretages frem til 31. marts 2021. På grund af det store antal af nedskæringer, behøver de berørte kunder ikke at kontakte SIA direkte. De skal udfylde en formular, når deres nye rejseplaner er blevet vedtaget. Formularen findes her (https://www.singaporeair.com/request.form). Vores kundeserviceagenter vil efterfølgende kontakte den pågældende kunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *