TUI med direkte afgange til Jamaica og Den Dominikanske Republik

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den kommende vinter bliver det muligt at rejse direkte fra København til de caribiske destinationer, Jamaica og Den Dominikanske Republik.

TUI handler på en stigende rejselyst blandt danskerne og interesse for at udforske andet end de klassiske vinterrejsemål.

TUI udvider deres kommende vinterprogram mod øst med tilføjelsen af direkte afgange til både Jamaica og Den Dominikanske Republik. Med lanceringen af de nye, spændende rejsemål ønsker TUI at tiltrække de danske gæster, som er nysgerrige på at udforske andet end de klassiske vinterdestinationer.

Tilføjelsen af Jamaica og Den Dominikanske Republik er næste skridt i udvidelsen af vores vinterprogram i et marked, hvor interessen for oversøiske rejser er stor. Med direkte afgange fra København får vores gæster en nem mulighed for at udforske to, spændende destinationer, som vi glæder os til at byde dem velkommen til.

Tommy Serban, kommerciel direktør for TUI Nordic.

TUI’s vinterprogram tæller i forvejen flere oversøiske destinationer, heriblandt populære rejsemål som Thailand og Mexico. TUI har lige nu planlagt otte direkte charterflyvninger til Den Dominikanske Republik med start i november og fire direkte charterflyvninger til Jamaica med start i december.

Forsidefoto: TUI/PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *