Så er den nye langdistance disrupter i gang med billetsalget

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norse Atlantic Airways, som er startet op efter det gamle Norwegian stoppede med at fokusere på langruterne, har netop nu startet op med deres billetsalg. Priserne starter fra under 800,- kroner for tur mellem Oslo og New York.

Norse Atlantic Airways startede i går med at sælge billetter til deres første afgang i midten af juni måned.

Det kom lidt som en mindre overraskelse at de flyver til New York JFK lufthavnen og også hovedlufthavnen i Los Angeles. I tidligere udmeldinger var det eller et fokus på at flyve til mindre lufthavne, som for eksempel Stewart lufthavnen ved New York, som ligger godt 60 minutters fra Manhattan.

Eksempel på billigste flybillet mellem Oslo og New York JFK. Kilde: www.flynorse.com

Norse Atlantic Airways følger stort set samme setup som Norwegian gjorde. Det er de “samme” Boeing 787 Dreamliners som bruges. Der er to klasser ombord – Economy og Premium Economy. Det er et traditionelt lavprisselskab, så på de billigste flybilletter er det kun selve billetten du køber – der er ikke meget andet inkluderet. Dette kan så tilkøbes.

En returbillet mellem Oslo og New York i billigste billetkategori, kan fås til godt 1.700,- kroner. One-way kan fås til under 800,- kroner.

Du kan flyve med Norse Atlantic Airways fra Oslo og til følgende destinationer:

  • New York JFK
  • Los Angeles (LAX)
  • Miami – Fort Lauderdale (FLL)
  • Orlando (MCO)

Det skal siges at det kun er ruten til New York er den første rute som startes op. Den starter den 14. juni 2022.

Find billetter her.

Foto: Norse Atlantic Airways Boeing 787 Dreamliner – Norse/PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *