Det danske vandfly er blevet 8 år

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I weekenden kunne det danske vandfly og NORDIC Seaplanes fejre deres 8 års fødselsdag.

Da vi første gang hørte at der ville komme en vandflyrute til Danmark var vi en smule overrasket. Det var ikke en nyhed vi var helt havde forventet.

Den 19. maj 2016 satte NORDIC Seaplanes deres billetter til salg for første gang og ugen efter den 25. maj 2016 var førsteturen lettet og ruten i gang.

Der var kagemand serveret for at fejrer at vandflyet nu er blevet 8 år gammelt. Der er sikkert mange der ikke gav det mange chancer.

Men en ting er sikkert – det er klart den mest effektive måde at rejse mellem Aarhus og København. Mange gange ankommer du til enten Aarhus eller København på under 60 minutter fra du har parkeret din bil og til du står “uden for lufthavnen”. Du kan derfor nemt tage et møde på et par timer om morgen og være tilbage på kontoret igen inden frokost.

Faktisk har NORDIC Seaplanes haft to fly i gang i løbet af perioden.

Sightseeing over Aarhus Ø. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Som andre spændende ting, så kan man komme med på en sightseeing flyvninger over blandt andet Aarhus og København. Sightseeing over København flyves de fleste hverdage og lørdage‚ mens sightseeing over Aarhus flyves på udvalgte lørdage.

Læs vores første anmeldelse af turen med vandflyet her. Det er fra 2018.

Billetter koster 997,- kroner for en one-way, men der er løbende billetter ned til 697,- kroner. Så meld dig til deres nyhedsbrev og få muligheden for at rejse med vandflyet.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *