Det er tid til at bestille EuroBonus billetter igen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Da SAS i går kom med den gode nyhed om at de genstartede deres langruter med de to første destinationer blev det igen muligt at tænke på at bruge EuroBonus point på bonusbilletter.

Læs mere: SAS starter flere europæiske ruter op i slutningen af juni måned

Vi har taget et kig på situationen og der er ganske gode muligheder for at booke nogle pladser for point hen over sommeren.

Læs mere: SAS genstarter langruterne

Det gode ved bonusbilletter er at de er gratis at annullere igen og derfor er det uden risiko og påvirkning, hvis SAS ændrer deres midlertidige og meget fleksible ombookningsregler.

SAS Plus mellem København og Chicago:

SAS Plus mellem København og New York:

Der er også flere muligheder for at finde afgange, hvor der er pladser i Business Class. Men der er klart flest i SAS Plus og Go kabinerne. I for eksempel SAS Plus kan du næste hver uge finde billetter.

Forsat skal blandt andet USA lige åbne op for at danskerne igen kan rejse ind i USA på et ESTA. Dertil skal Udenrigsministeriet også opdateret deres rejsevejledning til ikke at fraråde rejser i al almindelighed. Men som sagt er bonusbilletter til at ændre og aflyse uden omkostninger, så risikoen er minimal.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Christian Colding siger

    Måske det skal nævnes at der stadig er blokeret for Star Alliance awards? Kunne være interessant at høre om SAS har nogen ide om hvornår de åbner for dét igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *