Hilton giver 7 dage mere til køb af point med bonus.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Honors har forlænget udsalget af bonuspoint. Salg af point i loyalitetsprogrammerne er en måde at skaffe penge i kassen, når der ikke er så mange rejsende, som lejer værelser.

I det seneste “udsalg” af point i loyalitetsprogrammet Hilton Honors, kan du få 100% bonus, når du køber mindst 10.000 points. Denne kampagne skulle være afsluttet 27. maj 2020. Men nu er perioden forlænget til 3. juni 2020

Vi har tidligere skrevet om den aktuelle kampagne her.

Giver det mening?

Tidligere havde Hilton Honors faste priser på bonusovernatninger. Men da loyalitetsprogrammet gik over til en dynamisk prisfastsættelse, forsvandt de rigtigt gode tilbud. Nu kan det være vanskeligt at bruge pointene, så man får en værdi på meget mere end 0,4 amerikanske cent. Og det er tosset først at købe pointene til 0,5 cent og efterfølgende indløse dem til en lavere værdi.

Når det er sagt, er der stadig gode måder at bruge pointene på. Også dem, der bliver købt til en relativt høj pris, selvom du får 100% bonus i den nuværende kampagne. Når det igen bliver muligt at rejse, vil nogle af de bedste måder at få en god værdi for dine point i Hilton Honors være:

  • Udvalgte dyre hoteller, som eksempelvis Conrad Maldiverne
  • Højsæson på hoteller, hvor der er lagt et loft over prisen på en bonusovernatning
  • Bonusophold, hvor den femte nat er gratis (for medlemmer med sølv-, guld- og diamantstatus)
  • Hoteller, hvor bonusovernatninger koster 5.000, 10.000 eller måske 20.000 point pr. nat (der er ikke så mange gode hoteller tilbage i disse prisklasser)

Hilton Honors har jævnligt dette tilbud, hvor point kan købes til halv pris. Jeg er sikker på, at vi senere på året igen ser samme tilbud. Så jeg er ikke fristet til at købe de såkaldte “billige” point, før jeg ved mere om, hvornår og hvordan verdenen igen åbner op.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af James og bragt på vores britiske søsterside.

Forsidefoto: Conrad Maldiverne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *