Det mest undervurderede loyalitetsprogram? Derfor skal du lægge mærke til ´Le Club´ – 2. del

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I første afsnit kiggede vi på den fordelagtige cashback hos Accor Le Club. Happy Monday er endnu en af fordelene ved loyalitetsprogrammet, der ofte gemmer sig mellem de mere kendte af slagsen.

Accor ´Le Club´ er ikke umiddelbart et loyalitetsprogram i hotelverdenen, man hører så meget til. Navnet strækker sig over en række hoteller så som Sofitel, Novotel, Mercure og Ibis, og bor du i Europa, så kan du med fordel overveje programmet en ekstra gang. I tre afsnit sætter vi fokus på programmet og ser på, hvad det byder af fordele for dets medlemmer. Joe Deeney fra vores engelske søstersite giver dig detaljerne.

le-club-accorhotels

Le Club får generelt ikke meget omtale i de mange rejse/points/miles forum på nettet. Hovedsageligt fordi mængden af hoteller, der giver mulighed for at benytte Le Club er ret lille i USA, hvor mange af de helt store bloggere opholder sig. Det er en skam, for de af os, der bor i England og store dele af det resterende Europa, kan faktisk få gode fordele ud af Le Club – hvis du ved hvordan du skal gøre det.

Happy Mondays: Hoteller fra kun 220 kroner

Accors “Happy Mondays” promotion er en af de mest generøse hotelrabatter i branchen. I England tilbyder Accor for eksempel værelser fra kun 220 kroner, når kampagnen kører.

Kort fortalt fungerer det ved, at du mandag og tirsdag i en given uge kan booke overnatninger til den førstkommende fredag i samme uge og frem til mandagen ugen efter. Eksempelvis kører næste Happy Monday Sale 12.-13. december. Her kan du booke overnatninger mellem den 2. og 3. januar.

Ibis hoteller uden for det centrale London kan bookes for kun 220 kroner, mens overnatninger på et Novotel eller Mercure uden for London koster dig lidt under det dobbelte. I centrum kan du booke Ibis Budget for 220 kroner, Ibis Hoteller for 355 kroner og Mercure plus Novotel for 530 kroner pr. overnatning. Det må siges at være ret billigt.

Selvom Accor ikke har hoteller i Danmark, så har kæden masser af hoteller spredt over det meste af Europa – og også i andre regioner.

accor-hoteller-europa
Accor Hotels har hoteller spredt ud over hele Europa – dog ikke i Danmark.

I England ligger hotellerne spredt over hele landet, og du kan få overnatninger i eksempelvis Liverpool, Birmingham og Edinburgh en lørdag til søndag for 220-335 kroner, hvor det kan være svært i det hele taget at finde andre hoteller for under 900 kroner. Det er rigtig god value!

accor-happy-mondays-2
Novotel Manchester er moderne, stilfuld, komfortabel og godt placeret. En rigtig godbid til 330 kroner pr. overnatning på Happy Mondays.

Hvad er bagsiden?

Selvom Happy Mondays er en kanon deal, så gør Accor det naturligvis af en årsag. Tilgængeligheden af disse favorable priser afhænger ekstremt meget af, hvor hårdt booket hvert hotel er. Accor benytter altså kampagnen til at få flere gæster til et halvtomt hotel således at balancen mellem fast/minimums personale (i restauranter, køkkener, lobby osv.) passer til mængden af gæster.

Fredag og søndag er generelt lettere at booke end lørdag, men man kan nemt blive overrasket, så tjek altid for en sikkerheds skyld. Og det værd at pointere, at tilgængeligheden naturligvis kan ændre sig undervejs, så tag et “første kig” efter midnat søndag eller mandag morgen – og er der ikke noget ledigt der, så vend tilbage senere på dagen og tirsdag med. Engang lykkedes det mig for eksempel at booke et Novotel i Leeds på en tirsdag, hvor eneste mulighed indtil da var et Ibis hotel. Generelt har jeg set tilgængeligheden forbedre sig ret mange gange.

En lille bagside af Happy Monday er, at du ikke kan afbestille en “Happy Monday”-booking. Samtidig kan der være den ulempe, at mange ikke har fleksibiliteten til at booke et hotel så tæt på det tidspunkt, du skal bruge en overnatning – og der er ingen garanti for, at de gode priser bliver tilgængelige på det hotel, du ønsker at benytte.

Løsningen på dette kan være at booke et andet hotel på forhånd – enten ved at betale ekstra, så du får mulighed for fri afbestilling, eller ved at booke et værelse for point/miles, der ofte giver dig muligheden for at afbestille igen uden beregning.

Sådan booker du

Du skal som før nævnt booke en mandag eller tirsdag for at benytte Happy Monday-tilbuddene, og du skal bruge Accors specifikke “Happy Monday” booking side. Til tider virker siden dog ikke super godt – især lige efter midnat søndag og mandag morgen. Hvis du samtidig arbejder med at få cashback på din booking kan siden være endnu mere tålodighedskrævende.

En bedre ide er derfor at gå til Accors normale hjemmeside fra TopCashback etc. og derefter skrive den by og datoer, du søger efter hoteller på. Nedenunder “Loyalty Card Number” sektionen vil du lægge mærke til noget, der hedder “Additional Criteria”. Click på den og skriv MONDAY i “preferential code”-feltet. Så længe du booker en mandag eller tirsdag samt du booker på en gyldig Happy Monday-dag, så vil disse kampagne-priser dukke op, såfremt der er tilgængelighed på det hotel, du nu søger på.

accor-happy-mondays-3

At kende til “Happy Mondays” har sparet mig mange penge. Forhåbentlig kan kampagnen gøre det samme for dig. Happy Mondays ville uanset hvad – til enhver tid være en af mine favoritter, når det gælder løbende kampagner. Og når du så samtidig indregner Accors fordelagtige cashback-rates samt at du også optjener Accor Points (inklusiv bonuspoint) på Happy Mondays-bookinger, så er Accor Le Club mere eller mindre uovervindelig!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *