Det nye Scandic Spectrum har et af de flotteste indendørs wellnessområder og den længste private indendørspool i København.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Under det bæredygtige hotel Scandic Spectrum, ligger Spectrum Wellness. Det er en stressfri zone midt i byen og det minder om en grotte eller katedralsk rum med højt til loftet. giver associationer til de norske fjelde. Vi besøgte det i en weekend, hvor børnefamilier har sit eget tidsrum om morgen førend saunagus, wellness og afslapning tager over.

Her er bæredygtighed, naturlighed og økologi i fokus, og den 25 meter lange, opvarmede pool kan prale af at være hovedstadens største private indendørspool.

Wellness-huset på Kalvebod Brygge er åbent for alle og har igangsat særlige wellnessoplevelser for lokalmiljøet. 

Scandic er Danmarks mest klimavenlige- og eneste svanemærkede hotelkæde. Bæredygtighed er ligeledes fremtrædende på flagskibet, Scandic Spectrum, der åbnede i sommers på Kalvebod Brygge i København. Under hotellets livlige receptionsmiljø, gemmer sig wellness-universet, Spectrum Wellness. Her er naturen taget med indenfor, og de mange velværefaciliteter er ikke kun for hotellets gæster, men for alle – med et særligt fokus på at være en del af lokalmiljøet.

Wellness-centret er rødderne og energien, der forgrener sig op gennem hele Spectrum-bygningen. Vi er et hus, der hænger sammen fra bund til top. Det er ikke kun hotellets gæster, der kommer herned og nyder livet. Vores wellness-program er for alle, der trænger til at få pulsen ned og slippe hverdagens stress og jag, og vi har særlige programmer for de lokale – både dem, som bor og arbejder her.

Kim Strand, der er Wellness & Fitness Manager i Spectrum Wellness.    

Håndplukkede naturmaterialer øger følelsen af vitalitet

Kompromisløse-, naturlige- og bæredygtige valg er bærende for velværeoplevelsen i SPECTRUM Wellness. Både, når det gælder materialer og ingredienser, er alt enkelt, rent og nøje udvalgt, og dét mærkes både sanseligt og mentalt, når kroppen forkæles med saunagus, dampbad, showerwalk, en afstressende yogatime eller en specialbehandling med fokus på vitalitet og sundhed. 

Det er bygningens norske ejer, der har håndplukket de mange smukke natursten, og når man hviler i loungemøblerne eller svømmer i den store pool, får man følelsen af en spa, der ånder af liv.

Alle materialer er naturlige og nøje udvalgte. Vores yogamåtter er miljøvenlige og biologisk nedbrydelige. Behandlingerne er bæredygtige, og vores hudpleje- og kropsprodukter er primært baseret på vilde nordiske bær. Det giver følelsen af, at alt herinde lever og ånder.

Kim Strand, der er Wellness & Fitness Manager i Spectrum Wellness.    

Jeg måtte ikke tage min mobiltelefoner med…

Når man besøger Spectrum Wellness, er hovedreglen, at man skal lade alt, hvad man har, ligge udenfor, så man kan hellige sig nuet, ånde ud og tage på en sanselig rejse.

Her er der tale om en stressfri zone, hvor friskskåret frugt, udrensende drikke, bobler og lækre cocktails kan nydes uforstyrret.

Mobiltelefoner er derfor bandlyst., så den måtte jeg pænt lade være oppe på værelset.

Vi skal have folk til at lægge telefonerne. Rummet er som en klippekatedral og indbyder til at lade tiden stå stille og lukke verden ude.

Kim Strand, der er Wellness & Fitness Manager i Spectrum Wellness.    

Og det er faktisk muligt selv for teenagere og travle forretningsfolk at slippe skærmen. Den sidste søndag i hver måned har Spectrum Wellness nemlig valgt at dedikere en eftermiddag til ’Teen-wellness’ for de 13 – 19-årige. En anden populær skærmfri-aktivitet er korte, individuelle meditationsstunder af 15, 20 eller 30 minutters varighed.

For dem, der ikke har så lang tid, er det muligt at komme i sit arbejdstøj og leje en Ipod med meditationsmusik. Vi har folk, der kommer forbi i frokostpausen og ligger på en yogamåtte i vores relax-room med afstressende toner i ørerne. Det er vanedannende og giver fornyet energi.

Kim Strand, der er Wellness & Fitness Manager i Spectrum Wellness.    
Scandic Spectrum – Yoga måtte – Foto Scandic

Rasul og saunagus var på programmet

Blandt bestseller-behandlingerne er ’Rasul self treatment’. Rasul betyder afstresning og er en rensende og healende kropsbehandling med marokkansk ler og foregår i et privat Rasul-rum. Det var en ret god oplevelse at man netop skal gøre det selv. Det var ret unikt at være sammen på denne måde med sin partner og resultatet på huden var til at mærke. Det kan kun anbefales at tage forbi og prøve det.

Kun ét andet sted i Danmark tilbydes de udrensende Rasul-behandlinger.

Spectrum Wellness afholder desuden ’Stressrelief yoga & Saunagus’ – et afstressende og afgiftende forløb over tre aftener, som københavnerne har taget godt i mod. Så godt, at november-forløbet blev udsolgt på få timer, men vi var heldige at få lov til at prøve det den lørdag formiddag vi var på besøg.

Læs mere om Spectrum Wellness her, og find en oversigt over Spectrum Wellness behandlinger her.



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *