DFDS Seaways holder Oslo ruten lukket frem til juni

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det går også hårdt ud over skibsruterne mellem Danmark og udlandet. Tidligere skrev vi at Stena Line permanent lukker deres rute mellem Frederikshavn og Oslo og DFDS Seaways forsætter med at holde deres Oslo rute lukket.

Efter regeringens fortsatte tiltag for at mindske spredningen af COVID-19, beklager DFDS Seaways at de måtte holde sejladsen mellem København og Oslo nu indstilles til og med den 3. Juni 2020.

Læs mere: Stena Line lukker deres Oslo rute permanent

DFDS Seaways skriver følgende på deres Facebook side:

Vi har fuld forståelse for, at regeringens tiltag har til formål at beskytte os alle, og da det også er vores prioritet at sikre passagerernes og besætningens sikkerhed og sundhed, har vi taget denne vanskelige beslutning.

For at ombooke din rejse, send os venligst en e-mail på [email protected]. Rejser, der ikke er ombooket senest fredag den 15. maj 2020, vil automatisk blive annulleret, og der udstedes en rejsekredit på den oprindelige billetpris.

Vi oplever i øjeblikket ekstra travlhed ved telefonerne og beder dig derfor venligst sende os en e-mail med eventuelle spørgsmål inkl. dit bookingnr. til [email protected]. Du kan også besøge vores ’ofte stillede spørgsmål’ her: https://dfds.co/FAQ-DK . 

Vi beklager den ulejlighed, som dette kan medføre vores meget værdsatte passagerer, og vi håber at kunne byde dig velkommen snart igen.

Kasper Moos, VP & Head of Passenger

Forsidefoto: DFDS Terminalen i København – Taget fra NORDIC Seaplanes af Henrik OlsenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *