Direkte fra Sønderborg: Jersey, Liverpool og Prag i efteråret

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Dette efterår introducerer Alsie Express 3 destinationer til deres Time2Fly koncept

I efteråret vil flyselskabet Alsie Express flyve 3 engangsture fra Sønderborg Lufthavn, til europæiske destinationer i Europa. Et koncept som selskabet tidligere har haft success med på mindre skala, men nu flyver de altså til 3 forskellige destinationer i efteråret.

Jersey

Den første af sæsonens destinationer er Jersey, en lille ø i den engelske kanal. Om destionationen skriver Alsie Express:

Den lille ø er kun 116 km2, altså bare en femtedel af Bornholms areal. Men hvad Jersey ikke har i størrelse, har den til gengæld i charme og autensitet, og trods sin lidenhed venter masser af oplevelser på den smukke ø.  Her er alt fra tyske befæstningsværk fra Anden Verdenskrig, museer og slotte til hyggelige byer, skønne haver og ægte britisk afternoon tea.

Afrejse: 3. Oktober kl. 12.00, Hjemrejse: 6. Oktober kl. 10.00

Liverpool

I november måned, kan du sammen med det sønderjyske flyselskab opleve Liverpool. Alsie Express lokker med ord som:

Seksdobbelte Champions League-vinder Liverpool spiller hjemmekamp mod sidste års vinder af Premier League, Manchester City, lørdag den 9.november kl. 16:00 (dag/tidspunkt kan blive ændret i september pga. TV-aftaler). Så er du Liverpool-fan, er det bare om at komme af sted. Du vil med garanti møde andre passionerede fans på turen, for Sønderborg har i snart ti år haft en stor Liverpool fanklub.

Afrejse: 8. november 12.00, Hjemrejse: 11. november kl. 11.00

Prag

I december flyver Alsie Express dig til Prag, hvor du kan komme i rigtig julestemning med shopping i de charmerende gader, mon ikke dette kunne lokke?:

Julemåneden i Prag er indbegrebet af hygge og stemning. Den charmerende bymidte med de smalle brostensbelagte gader, hyggelige torve og smukke, gamle bygninger og gyldne tårne funkler i julelysenes skær. Her er et væld af store og små julemarkeder med alt, hvad hjertet begærer af  julepynt, kunsthåndværk, dekorationer og gaver.  Markederne er samtidig en gastronomisk oplevelse, hvor de små boder frister med snack, bagværk og andre duftende julefristelser.

Afrejse: 5. december kl. 13.00, Hjemrejse: 8. december kl. 12.00

Priser fra 1.198,-

Priserne for en returbillet til disse destinationer starter fra 1.198,-. Desuden for børn under 2 år 90% rabat, og børn på 2-11 år får 25% rabat.

Billetterne inkluderer 8 kg. håndbagage. En kuffert på 23 kg. kan tilkøbes for 239,- per vej. Klik her for at komme til bookingsiden!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *