Dobbelt så mange bonuspoint på Small Danish Hotels

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Small Danish Hotels fordobler antallet af point i deres kundeklub på alle ankomster mellem 10. maj og 10. august.

Small Danish hotel har lige meldt ud, at kæden fordobler antallet af point i dets i loyalitets program. Tidligere på ugen så vi at hotelkæden Nordic Choice hotels havde en meget kort kampagne i Norge, hvor kæden tredobler antallet af point på week-end ophold. Dette er 2 klare eksempler på, at virksomheder turistsektoren aktivt vil benytte deres loyalitets programmer til at øge omsætningen, når vi lukker landet op efter corona krisen.

Small Danish Hotels er en frivillig forening. Den består af flere end 60 individuelt ejede kroer, hoteller, slotte og herregårde over hele Danmark. Alle er klassificeret med minimum 3 stjerner i Hotelstars Union’s hotelklassifikation. I alt råder Small Danish Hotels over ca. 4.000 værelser. 

Dobbelt så mange point

Small Danish Hotels har en kundeklub, der reelt giver en værdi svarende til 5% rabat på overnatninger og køb i hotellets restaurant. Nu kan du få dobbelt så mange point på ophold, hvor du ankommer mellem 10. maj og 10. august. D.v.s., dine fordele svarer til 10% rabat.

Programmet kaldes meget enkelt for “Benefits”. Det giver point hver gang medlemmerne overnatter på kroer, hoteller, slotte og herregårde, der er med i sammenslutningen. Disse point kan du bruge som hel eller delvis betaling af nye ophold, restaurantbesøg eller på gaveartikler i pointshoppen. I modsætning til andre hotelprogrammer, optjener du ikke status. Men du belønnes med flere point efter 5, 10, 20 og 40 overnatninger indenfor et kalenderår. Du kan læse mere om programmet og de detaljerede regler her.

Som langt de fleste andre hotelprogrammer, får du kun den fulde pointoptjening på ophold bestilt direkte på hotellet eller via hjemmesiden.

Sommerferien og den forlængede week-end

Mange danskere vil formentlig tilbringe sommerferien indenfor landets grænser. Det er også oplagt, at skifte den forlængede week-end i udlandet ud med et par overnatninger i Danmark, når landet igen åbner op efter Corona krisen.

Hele den danske turistsektor er klar til at tage imod. Så der er kun et spørgsmål, om du skal leje sommerhus, bo i en campinghytte, vælge en bondegårdsferie eller tage en overnatning på et hotel. Mulighederne er mange – og den endelige beslutning afhænger naturligvis af dine præferencer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *