KLM og Air France indfører pligt til at bære maske

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France og KLM følger efter andre flyselskaber, der allerede har indført nye regler og procedurer for at reducere risikoen for at blive smittet med COVID-19

Air France og KLM har nu bestemt, at passagerer skal bære beskyttelsesmaske om bord på flyet. Dermed indfører flyselskaberne nu samme krav, som tidligere er indført på flyene i Lufthansa-koncernen. Passagererne skal selv sørge for at medbringe maskerne.

Fra den 11. maj 2020 indfører Air France og KLM Royal Dutch Airlines et krav om at passagererne skal bruge maske, når de går ombord på flyet samt under hele flyrejsen. Kunder vil blive grundigt informeret via selskabets mange forskellige kommunikationskanaler inden afgang. Maskepåbuddet er foreløbig i kraft indtil 31. august 2020.

Den nye regel supplerer de procedurer, som Air France og KLM allerede har indført for at beskytte deres passagerer mod COVID-19. Disse procedurer er baseret på både nationale og international anbefalinger fra både WHO og IATA.

Hold afstand

Air France og KLM har allerede indført regler om social distancing. Alle besætningsmedlemmer og lufthavnspersonalet, der er i kontakt med kunderne vil bære beskyttelsesmasker. Indtjeknings- og boardingområder er blevet redesignet for at tage hensyn til den nødvendige afstand mellem passagererne.

For at holde kontakten mellem passagererne og besætningen til et minimum reduceres servicen ombord. Hvor det er muligt, følger Air France og KLM de generelle retningslinjer for at holde en afstand på 1,5 meter mellem passagerene. I praksis betyder det, at når et fly ikke er fyldt, vil passagererne blive fordelt i hele flyet, så der skabes så megen plads som muligt omkring den enkelte passager.

Intensiv rengøring

Flyene rengøres med et specielt rengøringsmiddel inden hver flyvning. Rengøringen vil have særligt fokus på sæder, klapborde, armlæn og toiletter. Luften i kabinen cirkulerer gennem meget effektive filtre og bliver derfor renses for skadelige partikler og vira. Den effektive rensning af kabinens luft sikrer en høj kvalitet af indåndingsluften, der dermed overholder alle krav i sundhedsbestemmelserne

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den blev oprindelig offentliggjort på vores tyske søsterside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *